Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι δοκιμές του Μίτσελ, ο κατάσκοπος Μαρτίνεθ και ο ρόλος του Βαλβέρδε!

Οι δοκιμές του Μίτσελ, ο κατάσκοπος Μαρτίνεθ και ο ρόλος του Βαλβέρδε!

Δοκιμές επί δοκιμών έγιναν στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης από τον Μίτσελ εν όψει τον αγώνα της Πέμπτης (14/2, 20:00) με την λεβάντε για τους «32» του Europa League. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, κυρίως στην άμυνα, θολώνοντας τα… νερά αναφορικά με τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων». Αξίζει να αναφερθεί ότι στην προπόνηση των Πειραιωτών το «παρών» έδωσε και ο τεχνικός της Λεβάντε, Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ. Ωστόσο, ο ίδιος... γείωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε!

Δοκιμές επί δοκιμών έγιναν στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης από τον Μίτσελ εν όψει τον αγώνα της Πέμπτης (14/2, 20:00) με την λεβάντε για τους «32» του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, κυρίως στην άμυνα, θολώνοντας τα… νερά αναφορικά με τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων».

Αρχικά, ο κόουτς των Πειραιωτών δοκίμασε στο κέντρο της άμυνας τον Σιόβα δίπλα στον Μανωλά, ενώ στην συνέχεια, την θέση του πρώτου πήρε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, με τον υψηλόσωμο αμυντικό να παίρνει την θέση του στην μεσαία γραμμή, σε μία θέση που είχε παίξει και στο εκτός έδρας ματς του Champions League με την Άρσεναλ.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στην σωστή και… άμεση ανάπτυξη του παιχνιδιού στην επίθεση και στην σωστή λειτουργία της άμυνας, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό διπλό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων» το «παρών» έδωσε και ο Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ, αφού αν και δεν είναι σύνηθες, ο αντίπαλος προπονητής να… κατασκοπεύει, εκείνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγη ώρα με τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ των Πειραιωτών. Άλλωστε, οι δύο κόουτς μίλησαν με κολακευτικά λόγια ο ένας για τον άλλο στις συνεντεύξεις Τύπου που προηγήθηκαν των προπονήσεων των δύο ομάδων.

Ο Μαρτίνεθ… γείωσε τον Βαλβέρδε

Στο μεταξύ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (14/2) να βρεθεί στο γήπεδο της Λεβάντε για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ομώνυμη ομάδα για το Europa League. Ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών και νυν της Βαλένθια, περιμένει με ανυπομονησία να δει το ματς και μίλησε στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE), για την αναμέτρηση. Μάλιστα,, ο Βαλβέρδε αποκάλυψε πως είχε και έναν διάλογο με τον τεχνικό της Λεβάντε, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ: «Ο Μαρτίνεθ δεν μου έδωσε και πολλές πληροφορίες για το τι προτίθεται να κάνει, λέγοντας: ‘Ερνέστο, είσαι Ολυμπιακός, δεν σου λέω τίποτα’».

Για το παιχνίδι ο Βάσκος είπε: «Περιμένω πως – πως να δω το ματς. Θα είναι κάτι καλό για μένα διότι θα δω πολλούς φίλους. Από εκεί και έπειτα με τον Μίτσελ δεν έχω μιλήσει ακόμα. Ελπίζω να έχει καλή τύχη. Πιστεύω ότι είναι ένας προπονητής που θα πάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024