Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ο Αστέρας ξεχειλίζει από πάθος και θέληση» είπε ο Σάκης Τσιώλης

«Ο Αστέρας ξεχειλίζει από πάθος και θέληση» είπε ο Σάκης Τσιώλης

O προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, εμφανίστηκε αισιόδοξος στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ραπίντ Βιέννης για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε τον αγώνα γιορτή για την Αρκαδία ενώ πρόσθεσε πως είναι μειονέκτημα για την ομάδα του πως δεν έχει δώσει ακόμα επίσημα παιχνίδια.

O προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, εμφανίστηκε αισιόδοξος στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ραπίντ Βιέννης για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε τον αγώνα γιορτή για την Αρκαδία ενώ πρόσθεσε πως είναι μειονέκτημα για την ομάδα του πως δεν έχει δώσει ακόμα επίσημα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

Για τον αγώνα με τη Ραπίντ: «Είναι μια γιορτή για την Πελοπόννησο, την Αρκαδία και τον Αστέρα. Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά σε σχέση με πέρυσι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία οργανωμένη ομάδα με πολλές εμπειρίες. Το μειονέκτημά μας είναι ότι δεν έχουμε επίσημο ματς, αλλά ξεχειλίζει το πάθος και η θέληση. Τίποτα πιστεύω δεν θα κριθεί αύριο (σ.σ.: Πέμπτη), όλα θα κριθούν στα δύο παιχνίδια και μέχρι το τελευταίο λεπτό στη Βιέννη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Η Ραπίντ έχει ποιότητα στην επιθετική γραμμή. Κλείνουμε ένα μήνα προετοιμασίας και ολοκληρώνουμε το πλάνο για το πώς θα παίξουμε κόντρα στη Ραπίντ. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή. Το πλεονέκτημα σε σχέση με το συνάδελφο είναι ότι εγώ είδα τη Ραπίντ σε αγώνα πρωταθλήματος».

Για τις μεταγραφές που έκανε ο Αστέρας: «Η ομάδα ενισχύθηκε με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θα χρειαστούμε χρόνο αγωνιστικό για να αυτοματοποιήσουμε την τακτική μας σε άμυνα και επίθεση».

Για τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του Αστέρα: «Είναι μειονέκτημα το ότι ακόμη δεν έχουμε συνοχή. Αυτό θα το κερδίσουμε από τα παιχνίδια. Η 11άδα θα αποτελείται κυρίως από παίκτες του περσινού κορμού. Οι υπόλοιποι που θα μπουν στο βασικό σχήμα είναι ποιοτικοί παίκτες και πιστεύω ότι θα προσαρμοστούν γρήγορα».

Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει: «Έχω ακόμη δύο ερωτηματικά και θα τα αποφασίσουμε αύριο. Για τις 9 θέσεις είμαστε έτοιμοι».

Για τον αν ξεχωρίζει κάποιο παίκτη από την αυστριακή ομάδα: «Από τη Ραπίντ έχω ξεχωρίσει τον Χόφμαν, όπως και τους τρεις επιθετικούς».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ραπίντ Βιέννης, Ζόραν Μπάρισιτς, δήλωσε σχετικά με τον αγώνα: «Ο αντίπαλός μας δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ευρώπη, αλλά τον σεβόμαστε. Έφυγαν κάποιοι παίκτες από την ομάδα, αλλά έκανε και αρκετές μεταγραφές. Πρόκειται για μία ομάδα με πολλή ποιότητα, αλλά δεν έχουμε σαφή εικόνα γιατί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν έχει αρχίσει και θα πρόκειται για το πρώτο επίσημο ματς των αντιπάλων μας».

» Εμείς έχουμε δουλέψει καλά και ελπίζω να παρουσιάσουμε το πραγματικό μας πρόσωπο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Απείλησε με Κέιν η Μπάγερν – Εντυπωσιακή απόκρουση του Νόιερ σε σουτ του Βινίσιους (vids)

Στο 29’ ο Βρετανός έκανε το βολ-πλανέ, αλλά ο Λούνιν έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε – Στο 40’ ο Νόιερ απέκρουσε το επικίνδυνο σουτ του Βινίσιους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024