Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η πιο δύσκολη κλήρωση αυτή με την Μακάμπι, εκτιμά ο Στέφενς

Η πιο δύσκολη κλήρωση αυτή με την Μακάμπι, εκτιμά ο Στέφενς

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τα πλέι οφ του Europa League ο Χουμπ Στέφενς. Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να παλέψει για την πρόκρισή του στους ομίλους κόντρα στην Μακάμπι και ο Ολλανδός τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως είναι η πιο δύσκολη κλήρωση που μπορούσαμε να τύχουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο Ισραήλ με την Μακάμπι». Ο Στέφενς επίσης μίλησε για τον Στοχ και το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Στοχ. Ελπίζω να τον δούμε στο φιλικό με την Καλλονή  (σ.σ. Το Σάββατο στις 20:00 στην Τούμπα) και να βγάλουμε συμπεράσματα».

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τα πλέι οφ του Europa League ο Χουμπ Στέφενς. Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να παλέψει για την πρόκρισή του στους ομίλους κόντρα στην Μακάμπι και ο Ολλανδός τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως είναι η πιο δύσκολη κλήρωση που μπορούσαμε να τύχουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο Ισραήλ με την Μακάμπι».

Για την προοπτική τιμωρίας της Μέταλιστ και αντικατάστασής της από τον ΠΑΟΚ, γεγονός που θα έχει αποτέλεσμα ο «Δικέφαλος» να παίξει στα πλέι-οφ του Champions League κόντρα στη Σάλκε, ο Στέφενς είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι γι’ αυτό. Πρέπει να περιμένουμε, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την απόφαση της UEFA».

Για τον Στοχ και το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Έχουμε μεγάλη σε αριθμό ομάδα. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Στοχ. Ελπίζω να τον δούμε στο φιλικό με την Καλλονή (σ.σ. Το Σάββατο στις 20:00 στην Τούμπα) και να βγάλουμε συμπεράσματα».

Για την πρώτη προπόνησή του με τον ΠΑΟΚ βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος δήλωσε:

«Είναι μια νέα ευκαιρία για μένα ΠΑΟΚ. Ελπίζω να αγωνιστώ εδώ και θέλω θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να είναι όλοι χαρούμενοι. Όταν σκέφτομαι μεταγραφή μου, το πρώτο πράγμα που κοιτάω είναι η ομάδα να έχει προοπτικές για τον εγχώριο τίτλο της, αλλά σαφώς παίζουν ρόλο και τα ματς στην Ευρώπη. Μέτρησε και αυτό για τη μετακίνησή μου στον ΠΑΟΚ. Έχω ξεκινήσει προετοιμασία από την 1 Ιουλίου και έχω παίξει τρία φιλικά. Είμαι σε καλή κατάσταση και μπορώ να παίξω ακόμη και στο αυριανό φιλικό».

Ερωτηθείς για τις αναμνήσεις του από τις αναμετρήσεις του «Δικεφάλου» στο πρόσφατο παρελθόν με τη Φενερμπαχτσέ, στην οποία ανήκει, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός απάντησε:

«Στο πρώτο ματς τότε ήμουν τιμωρημένος. Στο δεύτερο αγωνίστηκα, ήταν ένα τρελό παιχνίδι, τόσο σε ό,τι έγινε μέσα στο γήπεδο, όσο και εκτός. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός…»

Για το ότι ο χαρακτήρας του ταιριάζει με αυτόν των φίλων του ΠΑΟΚ:

«Πιθανότατα στην παραμονή μου στην Τουρκία να οφείλεται αυτό. Είναι παρόμοιος ο χαρακτήρας μου με αυτόν που υπάρχει εδώ από όσο έχω ενημερωθεί. Μου αρέσει αυτή η ζεστασιά…»

Για την Τούμπα:

«Παρακολούθησα πολλά πράγματα στο ίντερνετ. Εχω δει πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και αυτό μου αρέσει».

Για την απομάκρυνσή του από την Φενερμπαχτσέ:

«Θέλω να αποδείξω πως είμαι καλός παίκτης. Έχουν γραφτεί τον τελευταίο μήνα αναληθή πράγματα για μένα τόσο στην Τουρκία, όσο και στην χώρα μου. Θέλω να τους κάνω να γράφουν καλύτερα πράγματα και όχι να ασχολούνται με το τι κάνω έξω από το γήπεδο».

Για το αν μίλησε με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βάις:

«Δεν μιλήσαμε ακόμη. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αγωνιζόμαστε μαζί σε εθνικές ομάδες από τα 14 χρόνια μας. Θα είναι κίνητρο η μεταξύ μας κόντρα όταν βρεθούμε ως αντίπαλοι».

Για το αν μίλησε με τον Χουμπ Στέφενς για το ρόλο του στον ΠΑΟΚ:

«Λίγα λεπτά πριν μιλήσαμε, δεν έχω να πω περισσότερα γι’ αυτό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Εκεί που τελειώνουν οι λέξεις… (vid)

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και μια ποδοσφαιρική ιστορία που δεν ξέρεις αν συμβαίνει ή αν την ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοιχτά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024