Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το... παράπονο του Στέφενς για την τιμωρία και η σιγουριά του Στοχ

Το… παράπονο του Στέφενς για την τιμωρία και η σιγουριά του Στοχ

Την πίκρα του για την απουσία του από τον πάγκο της ομάδας του σε ένα ακόμη κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Χουμπ Στέφενς στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μια μέρα πριν το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αλκμααρ στην Ολλανδία, ενώ ο έμπειρος τεχνικός ανέλυσε και τις βλέψεις της ομάδας του. Ο Μίροσλαβ Στοχ ήταν ο παίκτης που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα μπουν στο γήπεδο της Αλκμααρ με τη νοοτροπία νικητή και χωρίς να σκέφτονται την ισοπαλία.

Την πίκρα του για την απουσία του από τον πάγκο της ομάδας του σε ένα ακόμη κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Χουμπ Στέφενς στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μια μέρα πριν το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αλκμααρ στην Ολλανδία, ενώ ο έμπειρος τεχνικός ανέλυσε και τις βλέψεις της ομάδας του.

«Παντού πρέπει να νικάμε, εννοείται αυτό, απλώς στην Ολλανδία πρέπει να είναι κάτι όμορφο, γενικώς. Διάλεξα δύο βοηθούς, έναν Ολλανδό και έναν Έλληνα που θα μου συμπαρασταθούν την Πέμπτη και νομίζω θα τα πάμε καλά. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από την εξέδρα. Σήμερα διάβασα ότι ένας Ολλανδός προπονητής είπε κάτι σε διαιτητή δημόσια, ενώ εγώ το είχα πει στα αποδυτήρια.

Δεν το έκανα δημόσια, το έκανα στα αποδυτήρια, το είπα στα ολλανδικά, αν το μεταφράσεις στα αγγλικά μπορεί να το καταλάβει αλλιώς κάποιος. Είμαι πολύ απογοητευμένος, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μετά. Περιμένω ακόμη αντίδραση. Δεν νομίζω να είναι λογικά αυτά που έγιναν», σχολίασε ο Στέφενς για την τιμωρία του.




Ενώ ο Ολλανδός τεχνικός του ΠΑΟΚ, συνέχισε:
«Δεν ξέρω τι έχει διαβάσει η UEFA, είμαι απογοητευμένος από την τιμωρία, αλλά περισσότερο από τον διαιτητή που του μίλησα στα ολλανδικά και τα μετέφρασε στα αγγλικά που είχαν άλλο νόημα, ήταν πιο βαριά».

Σε ερώτηση για το προφίλ της Αλκμάαρ, ο Στέφενς απάντησε: «Παίζει τεχνικό ποδόσφαιρο, κυρίως επιθετικά, κάτι που είδαμε και κόντρα στην Αιντχόβεν που έκανε ένα ιδιαίτερα καλό παιχνίδι».

Για τον αν η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τον ΠΑΟΚ: «Δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει καλά, ο κόσμος πλήττει, αλλά όχι ο αθλητισμός. Νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάμε τον ΠΑΟΚ σε ένα καλό επίπεδο».

Για την επιλογή του να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ: «Μίλησα με διάφορους ανθρώπους που μου έδωσαν διάφορες πιθανότητες για το μέλλον και ήταν όλα θετικά. Στην Ελλάδα μετράει πάντα η νίκη. Με ενδιαφέρει αύριο ένα καλό αποτέλεσμα. Αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα θα το απαντήσω μετά από 90 λεπτά. Δεν ξέρω πως θα πάει ο αγώνας, αν παίξει η Αλκμάαρ όπως με την Αιντχόβεν ίσως να είναι δύσκολο».

Για την αλλαγή προπονητή στην Αλκμάαρ: «Απ’ ότι ξέρω δεν έχει αλλάξει κάτι στην Αλκμάαρ. Ο Χέερ δεν έχει αλλάξει κάτι στην προπόνηση. Οτι ξέρω είναι από αυτά που έχω διαβάσει. Όταν κανείς έρχεται από έναν δεύτερο αγώνα έχει άλλη ιδέα, η διαφορά ήταν ότι η Αλκμάαρ κέρδισε έναν εκτός έδρας αγώνα, ενώ εμείς έναν εντός έδρας. Δεν ξέρω αν θα έχει επίδραση αυτό αύριο».

Για Τζαβέλλα και Νίνη είπε: «Δεν ξέρω ακόμη αν ο Τζαβέλλας και ο Νίνης θα είναι στην ενδεκάδα. Είναι εδώ, μαζί μας. Τα παιδιά αυτά παίζουν δύο ή τρεις αγώνες την εβδομάδα και στον προηγούμενο αγώνα προτιμήσαμε να κάνουν προπόνηση παρά να παίξουν. Δεν ξέρουμε ακόμη. Το ρίσκο για να χτυπήσουν είναι μεγάλο».

Στοχ: «Έχουμε νοοτροπία νικητή»

Ο Μίροσλαβ Στοχ ήταν ο παίκτης του ΠΑΟΚ που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα μπουν αύριο στο γήπεδο της Αλκμααρ με τη νοοτροπία νικητή και χωρίς να σκέφτονται την ισοπαλία

Για το τι είπε στους συμπαίκτες του για το ολλανδικό ποδόσφαιρο: «Δεν με ρώτησε κάποιος… Δεν χρειάστηκε να πω κάτι. Η Αλκμααρ είναι μία πολύ καλή ομάδα και τεχνική και το απέδειξε με τη νίκη επί της Αϊντχόφεν. Αλλά αν εμείς κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το ρόλο του στην ομάδα: «Είναι ο ίδιος από πάντα. Να παίζω στο αριστερό άκρο, να δημιουργώ ευκαιρίες και να σκοράρω και σίγουρα να βοηθάω την ομάδα μου».

Για το αν αισθάνεται καλύτερος από τη μέρα που έφυγε από την Ολλανδία: «Δεν θέλω να μιλάω πολύ για τον εαυτό μου…».

Για το αν έχει αλλάξει σαν άνθρωπος από τότε που ήταν στην Ολλανδία: «Ελπίζω να μην έχω αλλάξει. Είμαι ακόμα ένας άνθρωπος που του αρέσει να περνάει καλά και να απολαμβάνει αυτό που κάνει».

Για το αν μπορεί να σκοράρει ξανά όπως με τη Σάλκε: «Μακάρι να έρθει ένα τέτοιο γκολ ξανά. Σημασία δεν έχει αν θα σκοράρω εγώ, αλλά να κάνει μια καλή εμφάνιση η ομάδα και να κάνει ένα από τα καλά παιχνίδια της».

Για το αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα: «Εγώ θέλω να κερδίσω. Ολοι στην ομάδα θέλουμε να κερδίσουμε και με αυτή τη νοοτροπία μπαίνουμε. Αύριο μετά το παιχνίδι θα μπορούμε να πούμε περισσότερα, αλλά τώρα δε μπορώ να ξέρω αν είναι καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία».

Στην Ολλανδία ο Ιβάν

Στην Ολλανδία θα μεταβεί και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έτσι ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του «Δικέφαλου» με την Αλκμααρ, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

O Σαββίδης θα φτάσει στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ το μεσημέρι της Πέμπτης 3/10. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα μεταβεί στην χώρα της Τουλίπας με συνοδεία- παρέα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ενημέρωση για το ποιοι θα είναι στο πλευρό του Ιβάν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Όσον αφορά την εκδίκαση της έφεσης του «Δικέφαλου» κατά της σκληρής τιμωρίας που του επέβαλε η UEFA, αυτή θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τρίτη, με την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, να αναμένεται είτε την Τετάρτη 9/10 ή την Πέμπτη 10/10.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024