Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφτασε στο Ισραήλ η αποστολή του ΠΑΟΚ

Έφτασε στο Ισραήλ η αποστολή του ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ «πάτησε» στο Ισραήλ, , για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Europa League απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη, λίγο μετά της 12 το μεσημέρι, έπειτα από δύο ώρες πτήσης. Η συνέντευξη Τύπου του Ολλανδού προπονητή είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 την Τετάρτη και μία ώρα αργότερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση εν όψει του αγώνα στο «Κιριάτ Ελιέζερ».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ «πάτησε» στο Ισραήλ, , για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Europa League απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη, λίγο μετά της 12 το μεσημέρι, έπειτα από δύο ώρες πτήσης.

Οι Θεσσαλονικείς αφού «προσγειώθηκαν» στο αεροδρόμιο , συνέχισαν οδικώς για περίπου 1,5 ώρα με προορισμό τη Χάιφα, όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο τους ώστε να ξεκουραστούν, πριν από την απογευματινή προπόνηση, που θα είναι και η τελευταία τους πριν το ματς της Πέμπτης.

Ο Χούμπ Στέφενς έχει πάρει μαζί τους 22 παίκτες, καθώς μετά τον αγώνα με την Μακάμπι, η ομάδα θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ντέρμπι κορυφής, με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Αναλυτικά η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά»: Χακόμπο, Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λόπεθ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

Επίσης το παρών για το ματς με την Μακάμπι θα δώσει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα και τον Ζήση Βρύζα.

Η συνέντευξη Τύπου του Ολλανδού προπονητή είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 την Τετάρτη και μία ώρα αργότερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση εν όψει του αγώνα στο «Κιριάτ Ελιέζερ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024