Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Πρώτα η Μακάμπι και μετά ο Ολυμπιακός» είπε ο Στέφενς

«Πρώτα η Μακάμπι και μετά ο Ολυμπιακός» είπε ο Στέφενς

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χούμπ Στέφενς, έκανε σαφές ότι προέχει το παιχνίδι με την Μακάμπι την Πέμπτη, για το Europa League και δεν ασχολείται με το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα προβεί σε μαζικό ροτέισον. Τους παίκτες του ΠΑΟΚ, εκπροσώπησε ο Αθανασιάδης, ο οποίος τόνισε ότι «το αυριανό ματς είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο. Ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά θα δούμε το επόμενο που είναι για το πρωτάθλημα».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χούμπ Στέφενς, έκανε σαφές ότι προέχει το παιχνίδι με την Μακάμπι την Πέμπτη, για το Europa League και δεν ασχολείται με το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα προβεί σε μαζικό ροτέισον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι έχει αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα έξι φορές, αν βλέπει διαφορές στο παιχνίδι της στα τελευταία ματς και ακόμη αν θα κάνει ροτέισιον: «Όχι, δεν θα κάνω. Πάντα λέω ότι το πρώτο ματς είναι το σημαντικότερο. Και για μας το πρώτο ματς είναι αύριο και θα μπούμε με τον πιο σοβαρό τρόπο. Δεν είμαι προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, είμαι του ΠΑΟΚ και δεν θέλω να μιλήσω για την εικόνα της Μακάμπι. Έχουμε δικά μας ζητήματα να αντιμετωπίσουμε».

Για το αν του δημιούργησε έκπληξη το γεγονός ότι η Μακάμπι προηγήθηκε στην Τούμπα:
«Νομίζω ότι η Μακάμπι είναι καλή ομάδα και παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο με μία επαφή. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο για μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αύριο. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για την απουσία του Βίτορ: «Νομίζω ότι έχουμε λύσεις. Υπάρχει μία ομάδα και ο καθένας πρέπει να βοηθά τον άλλο. Σε μία σεζόν όλοι χρειάζονται. Όταν υπάρχει τιμωρημένος ή τραυματίας πρέπει να έρχεται ένας άλλος να τον αντικαταστήσει, Πιστεύω ότι έχουμε τις λύσεις, έχω εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα».

Το πιο είναι το ρεαλιστικό σενάριο για τα αποτελέσματα με Μακάμπι και Ολυμπιακό:
«Το πρώτο παιχνίδι μας ενδιαφέρει, όχι το δεύτερο».

Για το αν το γεγονός πώς για τη Μακάμπι το ματς είναι τελικός, διευκολύνει την ομάδα του: «Πάντα υπάρχει ένα παιχνίδι 90 λεπτών. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα, οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και μετά να δούμε τι θα έχουμε πετύχει μετά τα 90 λεπτά».

Για το γεγονός ότι τόσο ο Τύπος, όσο και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μιλάνε για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες: «Δεν πρέπει πάντα να πιστεύουμε πάντα αυτά που γράφει ο Τύπος. Ακόμη και γι’ αυτό που λέτε για τους φιλάθλους, εγώ είμαι προπονητής και προσπαθώ να πείσω τους παίκτες ότι αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ότι, ακόμη και σήμερα, η προπόνηση πρέπει να γίνει σωστά».

Για το αν αλλάζει κάτι στην τακτική του ΠΑΟΚ και η παράμετρος ότι και η ισοπαλία τον βολεύει: «Δεν αλλάζει κάτι για μένα. Κάθε μέρα προσπαθώ να γίνεται σωστή δουλειά, αυτό είναι το σημαντικό. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στην προπόνηση που ακολουθεί σήμερα».

Για το αν μία ενδεχόμενη νίκη θα δώσει αυτοπεποίθηση ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό: «Όλες οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση ακόμη και μία καλή προπόνηση. Από την άλλη μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση».

Αν η εμφάνιση με τον Εργοτέλη, τον κάνει να μιλά συνέχεια για το αυριανό ματς και την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να είναι καλός: «Όλοι μιλάνε για τον Ολυμπιακό, και η δουλειά μου είναι να έχω την ομάδα έτοιμη για την αναμέτρηση με την Μακάμπι».

Το ενδεχόμενο και οι παίκτες του να σκέφτονται υποσυνείδητα τον Ολυμπιακό: «Θα το δούμε. Ακόμη και εγώ μαθαίνω την ομάδα μου και θα πρέπει να δω αύριο κατά πόσο οι παίκτες μου δεν θα σκέφτονται τον Ολυμπιακό».

Το γεγονός ότι η ομάδα φέτος βρίσκεται συνήθως πίσω στο σκορ και κάνει ανατροπές: «Προσπαθούμε πάντα να πετύχουμε απευθείας το στόχο μας από την αρχή. Έχουμε βρεθεί πίσω και σε παιχνίδι πρωταθλήματος και πρέπει να βελτιωθούμε».

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ, εκπροσώπησε ο Αθανασιάδης ο οποίος δήλωσε αναλυτικά:

Το πώς περιμένουν τα δύο επόμενα ματς:
«Είναι πολύ σημαντικά και τα δύο παιχνίδια που έχουμε. Ήρθαμε εδώ με στόχο να κερδίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο αυριανό παιχνίδι».

Αν ο ΠΑΟΚ είναι στο μάξιμουμ της απόδοσής του: «Σίγουρα έχουμε πιάσει καλή απόδοση, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πώς έχουμε φτάσει στο μάξιμουμ. Μέσα από το επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε το μάξιμουμ».

Το πως αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια: «Το αυριανό είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο. Εμείς βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε ματς.Όπως είπα, ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά θα δούμε το επόμενο που είναι για το πρωτάθλημα».

Αν είναι πιο χαμάλης φέτος και αυτό του στοιχίζει σε γκολ ή είναι θέμα συγκυρίας το ότι δεν πετυχαίνει τόσο συχνά γκολ: «Αυτό που κάνω στο παιχνίδι είναι να βοηθώ την ομάδα περισσότερο να πετύχει τη νίκη. Ο επιθετικός πρέπει να σκοράρει κιόλας. Είναι και συγκυρία αυτό που συμβαίνει και πιστεύω να έρθει το γκολ στα επόμενα παιχνίδια».

Αν το γεγονός πώς η Μακάμπι θα ανοιχτεί θα διευκολύνει τον ΠΑΟΚ: «Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα, την είδαμε και στην Τούμπα. Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους και ίσως είναι πιο εύκολο για μας το να πάρουμε τους βαθμούς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024