Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παράσχος: «Θέλουμε τη νίκη, καλή και η ισοπαλία»

Παράσχος: «Θέλουμε τη νίκη, καλή και η ισοπαλία»

Η ισοπαλία θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Ατρόμητο, στην πρώτη αναμέτρηση με την FK Σαράγεβο την Πέμπτη για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, όμως επιδίωξη των «κυανόλευκων» θα είναι η νίκη, τόνισε ο Γιώργος Παράσχος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην πρωτεύουσα της Βοσνίας. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε ακόμη ότι πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 3-5-2, ενώ εκτίμησε ότι οι Ούμπιντες και Τάτος θα είναι παρόντες στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, στο Περιστέρι.

Η ισοπαλία θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Ατρόμητο, στην πρώτη αναμέτρηση με την FK Σαράγεβο την Πέμπτη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, όμως επιδίωξη των «κυανόλευκων» θα είναι η νίκη, τόνισε ο Γιώργος Παράσχος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην πρωτεύουσα της Βοσνίας.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε ακόμη ότι πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 3-5-2, ενώ εκτίμησε ότι οι Ούμπιντες και Τάτος θα είναι παρόντες στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, στο Περιστέρι.

«Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε. Από εκεί και πέρα, και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα. Δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο. Είναι καλοί μεσοεπιθετικά και σίγουρα θα παίξουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες. Ένας στεγνός αγωνιστικός χώρος θα ευνοήσει την ομάδα μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Παράσχος.

«Έχουμε αποκτήσει τη σχετική εμπειρία. Η ομάδα αυτή δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, έχει ομοιογένεια και φέτος περιμένουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

»Όταν μπουν οι Ούμπιντες και Τάτος θα παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Πιστεύω θα τους έχουμε (σ.σ. στη ρεβάνς). Βελτιώνονται και οι δύο όσο περνούν οι μέρες και ανεβάζουν στροφές», είπε ακόμη ο προπονητής του Ατρομήτου και, για την επιλογή του 3-5-2, ανέφερε:

«Μας πηγαίνει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού και μπορούμε να γίνουμε και απειλητικοί με αυτό τον τρόπο. Δουλέψαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πάνω σε αυτό τον τρόπο και νομίζω ότι μας πηγαίνει».

Τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Νάστος, ο οποίος είπε: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει και είμαστε σε καλό επίπεδο. Να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτή την πρόκριση. Η αντίπαλος έχει ποιότητα και δεν θέλω να πω ότι είμαστε το φαβορί.

»Το ματς είναι 50-50. Αλλά αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση. Ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι δεν είναι ομάδα που περιμένει να «χτυπήσει» στην κόντρα. Είναι ομάδα που επιβάλλει τον ρυθμό της και μπορεί να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024