Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ήρθαμε με φιλοδοξία» δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης

«Ήρθαμε με φιλοδοξία» δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης

Ως «στοίχημα» για τον Αστέρα Τρίπολης χαρακτήρισε ο Στάικος Βεργέτης τα δύο παιχνίδια με τη Μάιντς για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Πέμπτης στη Γερμανία. Ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας αναγνώρισε τον υψηλό βαθμό δυσκολίας των δύο αγώνων, τόνισε όμως ότι ο Αστέρας έχει τις δικές του φιλοδοξίες.

Ως «στοίχημα» για τον Αστέρα Τρίπολης χαρακτήρισε ο Στάικος Βεργέτης τα δύο παιχνίδια με τη Μάιντς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Πέμπτης στη Γερμανία.

Ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας αναγνώρισε τον υψηλό βαθμό δυσκολίας των δύο αγώνων, τόνισε όμως ότι ο Αστέρας έχει τις δικές του φιλοδοξίες.

«Όλη η ομάδα, η διοίκηση, το επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, είμαστε χαρούμενοι και απολαμβάνουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League. Στην προηγούμενη φάση απολαύσαμε τα παιχνίδια. Ήρθαμε εδώ με φιλοδοξία. Η Μάιντς είναι οργανωμένη, σε υψηλό επίπεδο και για όλους μας είναι ένα στοίχημα», είπε αρχικά ο Βεργέτης και συνέχισε:

«Ο Αστέρας είναι υποχρεωμένος να αμύνεται όταν δεν έχει τη μπάλα και όταν την έχει, να προσπαθήσει να βγάλει επιθέσεις. Σε κάθε αγώνα φροντίζουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και στα δύο και ελπίζουμε να μας βγει. Οφείλουμε να παρουσιάσουμε λύσεις και ανταγωνιστική ομάδα.

»Τα δύο παιχνίδια με τη Ροβανιέμι, είναι παιχνίδια που μας κάνουν πιο έτοιμους. Τα επίσημα παιχνίδια σε ωριμάζουν. Η Μάιντς έπαιξε πολλά φιλικά και είχε περισσότερο χρόνο. Εμείς αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την προετοιμασία μας, τώρα προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε και τα δύο.

»Θεωρητικά η Μάιντς είναι η καλύτερη ομάδα που έχει παίξει ο Αστέρας στην Ευρώπη μέχρι σήμερα, αλλά «καθρέφτης» των πάντων είναι το γήπεδο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024