Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διπλό... πρόκρισης του Ατρόμητου επί της FK Σεράγεβο

Διπλό… πρόκρισης του Ατρόμητου επί της FK Σεράγεβο

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ πραγματοποίησε απόψε ο Ατρόμητος, νικώντας 2-1 στη Βοσνία την FK Σαράγεβο, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ο Φυτανίδης στο 11΄ και ο Νάστος στο 75΄ πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 26΄ με τον Πουζιγκάτσα. Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (7/8) στο Περιστέρι.

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ πραγματοποίησε απόψε ο Ατρόμητος, νικώντας 2-1 στη Βοσνία την FK Σαράγεβο, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο Φυτανίδης στο 11΄ και ο Νάστος στο 75΄ πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 26΄ με τον Πουζιγκάτσα. Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (7/8) στο Περιστέρι.

Οι Βόσνιοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή του ματς στο 6΄, με το μακρινό σουτ του Πουζιγκάτσα το οποίο απέκρουσε ο Τσέναμο, με τη βοήθεια και του δοκαριού. Από την πλευρά τους, οι «κυανόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ευκαιρία τους, στο 11ο λεπτό, με τον Φυτανίδη να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του Μπάντοβιτς στο κόρνερ του Πίτου Γκαρσία και να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά.

Ο Ατρόμητος επέλεξε να δώσει χώρο στους γηπεδούχους, δεν κατάφερε όμως να απειλήσει στις αντεπιθέσεις και η Σαράγεβο ισοφάρισε στο 26΄ με δυνατό σουτ του Πουζιγκάτσα έξω από την περιοχή. Ο ίδιος παίκτης είχε ακόμη ένα καλό σουτ, αυτή τη φορά σε εκτέλεση φάουλ στο 38΄, που έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 42΄ ο Στόιτσεφ βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το τελείωμά του ήταν πολύ κακό.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ισορρόπησε το ματς και ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις. Τελικά, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πήρε αυτό που ήθελε, καθώς στο 75΄ ο Τάτος έδωσε στον Νάστο και αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Μπάντοβιτς, δίνοντας στους «κυανόλευκους» σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι οφ.

Για να διατηρηθεί πάντως το αποτέλεσμα, χρειάστηκε και μία καλή επέμβαση του Τσέναμο σε σουτ του Στόιτσεφ στο 88΄, ενώ στις καθυστερήσεις ο Καραμάνος απώλεσε την ευκαιρία να «καθαρίσει» από απόψε την πρόκριση.

Διαιτητής: Ιβάιλο Στογιάνοφ (Βουλγαρία)
Κίτρινες: Στόιτσεφ, Βελκόσκι, Πούριτς, Πουζιγκάτσα – Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Τάτος

FK ΣΑΡΑΓΕΒΟ (Τζέναν Ούσκουπλιτς): Μπάντοβιτς, Μπάριτς, Τατομίροβιτς, Ντούποβατς, Στόιτσεφ, Τσίμιροτ, Πουζιγκάτσα, Οκιτς (82΄ Πούριτς), Βελκόφσκι, Ράντοβατς (88΄ Κοβάσεβιτς), Μπιλμπίγια (73΄ Ντούλιεβιτς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσέναμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Ναπολεόνι (61΄ Τάτος), Δημούτσος (90΄+ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (68΄ Φάμπιο), Καραμάνος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024