Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα με Κουτρουμπή και ανησυχία εν όψει Μίντιλαντ

Πρόβλημα με Κουτρουμπή και ανησυχία εν όψει Μίντιλαντ

Ένα απρόοπτο περιλάμβανε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη, εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Europa League την Πέμπτη στη «Λεωφόρο». Ο Γιώργος Κουτρουμπής ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Δανούς θα κριθεί οριστικά τηνε Τετάρτη, όμως κρίνεται αμφίβολο το αν τελικά αγωνιστεί, με τον Αναστασίου να αλλάζει τα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα και την θέση του να παίρνει ένας εκ των Τριανταφυλλόπουλο και Ρισβάνη.

Ένα απρόοπτο περιλάμβανε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη, εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Europa League την Πέμπτη στη «Λεωφόρο». Ο Γιώργος Κουτρουμπής ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Δανούς θα κριθεί οριστικά τηνε Τετάρτη, όμως κρίνεται αμφίβολο το αν τελικά αγωνιστεί, με τον Αναστασίου να αλλάζει τα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα και την θέση του να παίρνει ένας εκ των Τριανταφυλλόπουλο και Ρισβάνη.

Στο μεταξύ ο Κλωναρίδης ακολούθησε ξανά ένα μέρος της προπόνησης, όπως είχε κάνει και την Δευτέρα, αλλά δεν φαίνεται να προλαβαίνει το πρώτο παιχνίδι με την Μίντιλαντ, ενώ θα επικεντρωθεί ώστε να προλάβει την ρεβάνς. Αντίθετα οι Πέτριτς και Ζέκα είναι πανέτοιμοι.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις στα τελειώματα και οικογενειακό δίτερμα. Την Τετάρτη μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στην 18:00 θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Καθησυχαστικός ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου εμφανίστηκε καθησυχαστικός στους παίκτες του, καθώς και οι ίδιοι είχαν διαβάσει για την πρόταση της Γκενκ προς τον Έλληνα τεχνικό, αλλά ίδιος κατέστησε σαφές ότι δεν πάει πουθενά.

«Επειδή θα διαβάσετε διάφορα να ξέρετε ότι συνεχίζουμε μαζί και σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους στα παιχνίδια που ακολουθούν», ήταν τα λόγια του 41χρονου τεχνικού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024