Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Είναι ένα παιχνίδι υπέρβασης για εμάς», είπε ο Βεργέτης

«Είναι ένα παιχνίδι υπέρβασης για εμάς», είπε ο Βεργέτης

Τη λευκή ισοπαλία χαρακτήρισε ως ιδανικό αποτέλεσμα ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στα πλαίσια των πλέι οφ του Europa League. Χαρακτηριστικά ο έλληνας τεχνικός δήλωσε πως προτιμάει το 0-0 παρά το 2-1, αφού δεν θέλει η ομάδα του να δεχτεί γκολ στην έδρα της.

Τη λευκή ισοπαλία χαρακτήρισε ως ιδανικό αποτέλεσμα ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στα πλαίσια των πλέι οφ του Europa League.

Χαρακτηριστικά ο έλληνας τεχνικός δήλωσε πως προτιμάει το 0-0 παρά το 2-1, αφού δεν θέλει η ομάδα του να δεχτεί γκολ στην έδρα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ιδανικό αποτέλεσμα: «Δεν θέλω να σχεδιάζω. Όταν ο άνθρωπος σχεδιάζει, ο θεός γελάει. Όμως το είπα στους παίκτες μου. Προτιμώ το 0-0 από τη νίκη με 2-1, θέλοντας να τους δείξω ότι το μηδέν πίσω είναι ο πρωταρχικός μας στόχος».

Για την Ευρωπαϊκή παρουσία του ΠΑΟΚ: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση για τρίτη φορά αυτό το καλοκαίρι να υποδεχόμαστε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Αυτός είναι ένας αγώνας φιλοδοξίας, που χρειάζεται τη μέγιστη συγκέντρωση, πάθος και πειθαρχία. Έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να δώσει φτερά στα πόδια των παικτών».

Για την Μακάμπι: «Το δυνατό τη σημείο είναι η πολύ καλή αμυντική συνοχή κοντά στην μπάλα, την οποία προσφέρουν οι παίκτες της μεσαίας γραμμής. Αυτό δυσκολεύει το έργο του αντιπάλου να βγει στην επίθεση. Το έχουμε δει και θα το αντιμετωπίσουμε. Έχω αναλύσει στους παίκτες την Μακάμπι, θα δούμε video και την ημέρα του αγώνα και πριν το γήπεδο μιλήσουμε για θέματα αγωνιστικά».

Για τις απουσία αλλαγών: «Μια ομάδα που ακόμη μοντάρεται πρέπει να βασιστεί σε έναν κορμό παικτών. Είναι αρχή της περιόδου και χρειάζεται η ομάδα να έχει συνοχή»

Για την πρόκριση επί της Μάιντς και τις διαφορές με εκείνο το παιχνίδι: «Με την Μάιντς αναγκαστήκαμε να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Ρισκάραμε και αυτό ήταν υποχρέωσή μας. Δεν είχαμε να χάσουμε κάτι. Αυτή τη φορά έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Και η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο ματς».

Για το πώς χαρακτηρίζει αυτόν τον αγώνα: «Είναι ένα παιχνίδι υπέρβασης για εμάς. Θέλουμε να ξεπεράσουμε το φράγμα της απλής συμμετοχής στο Europa League και να μπούμε στους ομίλους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024