Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψάχνει τη... Τούμπα ο ΠΑΟΚ μετά το 1-0 της Ζίμπρου

Ψάχνει τη… Τούμπα ο ΠΑΟΚ μετά το 1-0 της Ζίμπρου

Τα εύκολα δύσκολα θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ύστερα από την ήττα  με 1-0 που γνώρισε στη Μολδαβία από την Ζίμπρου. Ετσι πλέον θα κληθεί στον επαναληπτικό της να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπουργκίου στο 80'.

Τα εύκολα δύσκολα θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ύστερα από την ήττα με 1-0 που γνώρισε στη Μολδαβία από την Ζίμπρου. Ετσι πλέον θα κληθεί στον επαναληπτικό της να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπουργκίου στο 80′.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή και τις ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ, κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Αμυντικός ο προσανατολισμός, στο ίδιο διάστημα, της Ζίμπρου, η οποία κατέβαλε προσπάθεια να φανεί απειλητική μπροστά στα καρέ του Γλύκου, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, με αντεπιθέσεις.

Κορυφαία φάση για τον «Δικέφαλο» ήταν το δοκάρι στο 37’ σε κεφαλιά του Κατσικά, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μακ. Αρκετά νωρίτερα (5’), δυνατό σουτ του Κίτσιου έδιωξε σε κόρνερ ο Ρούσου, ενώ με όμοιες προσπάθειες (38’, 44’) ο Μακ έστειλε την μπάλα άουτ.

Αμυντικά κενά του ΠΑΟΚ έδωσαν χώρο για μεγαλύτερη δράση των γηπεδούχων στο εικοσάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, με την κινητικότητά τους να μεταφράζεται αρχικά σε δύο σουτ, ένα στο 52’, με τον Σπατάρου, που κατέληξε άουτ και ένα στο 69’, με τον Κλίμοβιτς, που μπλόκαρε ο Γλύκος.

Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να ισορροπήσουν την κατάσταση, οι Μολδαβοί, όμως, δεν εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα στο 80’ με τον Μπουργκίου. Ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των παικτών του ΠΑΟΚ και με κεφαλιά, μετά από κόρνερ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 90’ η Ζίμπρου έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Αλεξέεφ, ο οποίος με σουτ στην κίνηση σημάδεψε το δοκάρι.

* Διακόσιοι περίπου υποστηρικτές του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους, με τις θερμές εκδηλώσεις τους, σε όλη τη διάρκεια του ματς

ΖΙΜΠΡΟΥ ΚΙΣΙΝΑΟΥ (Ολεγκ Κουμπάρεφ): Ρούσου, Μπουργκίου, Ερχάν, Κλίμοβιτς, Πάβλιουτσεκ, Αμανί (69’ Αλεξέεφ), Βρεμέα, Γκρόσου, Τσετίν (82’ Ντιαλό), Τζαρντάν, Σπατάρου (61’ Βισνάκοφς).

ΠΑΟΚ (Αγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Κίτσιου (78’ λ.τρ. Σπυρόπουλος), Σκόνδρας, Κατσικάς, Ρατς, Τζιόλης (67’ Μάρτενς), Μαντούρο, Κάτσε, Μακ (67’ Περέιρα), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024