Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Χρειάζεται προσοχή η Μακάμπι» δήλωσε ο Βεργέτης

«Χρειάζεται προσοχή η Μακάμπι» δήλωσε ο Βεργέτης

Βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του έκανε ο Αστέρας, καθώς στον α' αγώνα για τα πλέι οφ της διοργάνωσης νίκησε στην Τρίπολη 2-0 την Μακάκμπι Τελ Αβίβ. Ικανοποιημένος ο τεχνικός της ομάδας Στάικος Βεργέτης, λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης δήλωσε ότι υπάρχει αβαντάζ αλλά η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται προσοχή.

Βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του έκανε ο Αστέρας, καθώς στον α’ αγώνα για τα πλέι οφ της διοργάνωσης νίκησε στην Τρίπολη 2-0 την Μακάκμπι Τελ Αβίβ. Ικανοποιημένος ο τεχνικός της ομάδας Στάικος Βεργέτης, λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης δήλωσε:

«Πώς να μην εκθειάσουμε αυτή την προσπάθεια των παιδιών… Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Θα πάμε τώρα εκεί να τα παίξουμε όλα για όλα. Υπάρχει ένα αβαντάζ, αλλά η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα που χρειάζεται προσοχή. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας, όπως ξέρουμε. Δεν πρέπει να χάσουμε την αμυντική συνοχή. Αν σπάσουμε τη συνοχή μας, θα έχουμε πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα θα κυνηγήσουμε το εκτός έδρας γκολ, που θα τους φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Θεωρώ ότι το τελικό σκορ αποδίδει δικαιοσύνη. Αυτοί είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο τέλος. Μπορούσαμε όμως κι εμείς να σκοράρουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Αν μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα σε νίκη με 2-0 ή 3-1, σίγουρα θα επέλεγα το 2-0».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024