Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παλικαρίσια ισοπαλία του Αστέρα σαν να έπαιζε στην Τρί... Πολη

Παλικαρίσια ισοπαλία του Αστέρα σαν να έπαιζε στην Τρί… Πολη

Ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από την έξοχη πορεία των προκριματικών, ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε την «περιπέτεια» στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στην Τουρκία από την Μπεσίκτας, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τόρε στο 33', για να ισοφαρίσει ο Πάρα στο 88'.

Ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από την έξοχη πορεία των προκριματικών, ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε την «περιπέτεια» στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στην Τουρκία από την Μπεσίκτας, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τόρε στο 33′, για να ισοφαρίσει ο Πάρα στο 88′.

Οι Αρκάδες δεν επέλεξαν μαζική άμυνα αλλά προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι τους, στο μέτρο του δυνατού βεβαίως, απέναντι σε μια πιο έτοιμη και ποιοτική ομάδα. Οι παίκτες του Βεργέτη προσπάθησαν να πιέσουν ψηλά και σε κάποια σημεία του αγώνα τα κατάφεραν, χάνοντας μάλιστα δύο καλές ευκαιρίες, με το μόλις άουτ σουτ του Ζησόπουλου στο 26′ και την άστοχη κεφαλιά του Μπαράλες στο 39′.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είδαν την τύχη να τους γυρίζει την πλάτη στο 8′, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούζιακ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσίτσκι, ο οποίος πάντως την είχε βρει όσο χρειάστηκε, ενώ άνοιξαν το σκορ στο 33′ με τον Τόρε, που πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με εξαιρετικό σουτ την έστειλε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Η πίεση της Μπεσίκτας συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και απέφερε πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Κάβλακ στο 46′, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοσίτσκι και τα (μόλις) άστοχα σουτ του Σαχάν στο 53ο και 65ο λεπτό, για να έρθει το μεγάλο αποτέλεσμα για τον Αστέρα στο 88΄, με έξοχο μονοκόματο βολέ του Πάρα που έγραψε το 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μίροσλαβ Ζέλινκα (Τσεχία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κάβλακ – Γκοϊάν

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Σλάβεν Μπίλιτς): Ζενγκίν, Σίβοκ, Φράνκο, Ουϊσάλ, Μότα, Τορέ, Κάβλακ, Σαχάν (85΄ Κογιουνλού), Χάτσινσον, Οζιακούπ (69΄ Σόσα), Πεκτεμέκ (30΄ Τοσούν).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Παντελιάδης (76΄ Μουνάφο), Σανκαρέ, Λούι, Γκοϊάν, Ουσέρο, Ρόλε, Ζησόπουλος, Μάσα, Μπαράλες (85΄ Γιαννιώτας), Μπαντιμπανγκά (68΄ Πάρα).

Δείτε την περιγραφή του αγώνα που έγινε live από το sports.in.gr

Live Blog Live ΠΑΟ – Ντιναμό Μόσχας, Μπεσίκτας – Αστέρας και ΠΑΟΚ – Ντιναμό Μινσκ

Δείτε το φωτορεπορτάζ των τριών ελληνικών αγώνων…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024