Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πικρία για το αποτέλεσμα, θα γίνουμε καλύτεροι» είπε ο Αναστασίου

«Πικρία για το αποτέλεσμα, θα γίνουμε καλύτεροι» είπε ο Αναστασίου

Πικραμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ντιναμό Μόσχας δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ότι γνωρίζει καλύτερα από όλους τα προβλήματα της ομάδας, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι ενώ φάνηκε σίγουρος πως η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο μέλλον.

Πικραμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ντιναμό Μόσχας δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ότι γνωρίζει καλύτερα από όλους τα προβλήματα της ομάδας, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι ενώ φάνηκε σίγουρος πως η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίζαμε με την πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου και αυτό φάνηκε. Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα γιατί τακτικά ήμασταν πολύ καλοί. Οι Ρώσοι είχαν ανούσιο έλεγχο ενώ εμείς είχαμε τις πιο καθαρές ευκαιρίες, ενώ μετά είχαν δοκάρι. Σε αυτό το σημείο φάνηκε η ποιότητα και η κλάση της Ντιναμό.

»Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε γκολ ενώ είχαμε την μπάλα και τη χάσαμε. Μετά από αυτό το σημαντικό ήταν να μην καταρρεύσουμε. Δείξαμε ωριμότητα γιατί θα μπορούσε το σκορ να γίνει 0-3 ή 0-4 και τώρα θα λέγαμε άλλα πράγματα. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και σίγουρα μπορεί να χάσαμε ένα παιχνίδι αλλά είχαμε πολλά κέρδη σε συμπεριφορά και νοοτροπία σε όλο το ματς και όχι στα τελευταία λεπτά όπως πιθανόν να πουν κάποιοι».

Για το αν έπρεπε να μπει πιο επιθετικά ο Παναθηναϊκός: «Είναι εύκολο να μιλάμε μετά το παιχνίδι, αλλά όποιος βλέπει μπάλα καταλαβαίνει πως απέναντι σε μια τέτοια ομάδα δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε ανοιχτά. Αν το κάναμε αυτό τώρα θα μιλάγαμε για διαφορετικό σκορ. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων, αυτό θέλαμε να κάνουμε και να χτυπήσουμε με την ταχύτητα των Κλωναρίδη και Καρέλη. Πληρώσαμε την ατομική ποιότητα ορισμένων αντιπάλων ποδοσφαιριστών».

Για τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας: «Το συζητάγαμε και πέρυσι και συμβαίνει και φέτος. Γίνεται ένα λάθος και αμέσως μετά ακολουθούν και άλλα και το πληρώνουμε. Μόνο με δουλειά και προσήλωση θα υπάρξει λύση. Δίνουμε βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία στις προπονήσεις. Σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται καλή επικοινωνία και αυτοσυγκέντρωση. Νομίζω πως είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, αλλά όπως με τη Σταντάρ χάσαμε την μπάλα ψηλά και δεχτήκαμε γκολ. Ίσως μας λείπει η ηγετική μορφή και η ποιότητα. Ίσως η ποιότητα και η επικοινωνία. Αυτοί είμαστε. Δεν είμαστε μια σούπερ ομάδα, αλλά μια καλή ομάδα που προσπαθεί να γίνει καλύτερη και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα».

Θανάσης Ντίνας

Και ο Θανάσης Ντίνας εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του, με τον σκόρερ του Παναθηναϊκού να δηλώνει πως το «τριφύλλι» μπορεί να πάρει το «διπλό» στην Πορτογαλία απέναντι στην Εστορίλ.

«Ο κόσμος ήρθε εδώ θέλοντας τη νίκη. Μας βοήθησε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε μία τακτική την ακολουθήσαμε πιστά από εκεί και πέρα δουλέψαμε σκληρά για να κερδίσουμε. Σίγουρα δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι λιγότερο από τη νίκη στην επόμενη αγωνιστική με την Εστορίλ. Πάμε εκεί για το παιχνίδι μας», ήταν τα λόγια του

Κέβιν Κουράνι

Από την άλλη πλευρά ο Κέβιν Κουράνι είπε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στον αγώνα, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως τον αγώνα έκριναν τα λεπτά στα οποία σημειώθηκαν τα γκολ που ουσιαστικά έκριναν και τον αγωνα.

Αναλυτικά:

«Μετά τα πρώτα πέντε λεπτά αρχίσαμε και βγάζαμε το παιχνίδι μας, καταφέραμε και βγάλαμε δύο γκολ σε κρίσιμα χρονικά σημεία, όμως μετά ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα. Το σημαντικό όμως είναι ότι κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη φάση του πρώτου γκολ που έχει κάνει την ασίστ: «Είχα το προαίσθημα ότι θα είναι κάποιος επιθετικός εκεί και βγήκε ένας πολύ καλός συνδυασμός».

Για το γεγονός πως δεν επηρεάστηκε η Ντιναμό από την ατμόσφαιρα: «Μετά το 2-1 ο κόσμος ήταν σε μια τρελή κατάσταση, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και γι’ αυτό καταφέραμε και κερδίσαμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024