Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν μετράει η θέση της Γκινγκάμπ στη Γαλλία», λέει ο Αναστασιάδης

«Δεν μετράει η θέση της Γκινγκάμπ στη Γαλλία», λέει ο Αναστασιάδης

Τον ρόλο του φαβορί μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό, ζήτησε ο Άγγελος Αναστασιάδης, να πιστοποιήσουν οι παίκτες του, προκειμένου να αποδείξουν εάν μπορούν να νικήσουν τη Γκινγκάμπ στον αγώνα της Πέμπτης (20:00, ΑΝΤ1) στη Γαλλία. Παράλληλα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε πως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Γλύκου κάτω από τα δοκάρια.

Τον ρόλο του φαβορί μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό, ζήτησε ο Άγγελος Αναστασιάδης, να πιστοποιήσουν οι παίκτες του, προκειμένου να αποδείξουν εάν μπορούν να νικήσουν τη Γκινγκάμπ στον αγώνα της Πέμπτης (20:00, ΑΝΤ1) στη Γαλλία. Παράλληλα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε πως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Γλύκου κάτω από τα δοκάρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

Για το αν η τελευταία θέση της Γκινγκάμπ στο πρωτάθλημα σημαίνει κάτι: «Θα ήταν μεγάλο λάθος αν το βλέπαμε έτσι. Βλέποντας τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και αυτό με τη Φιορεντίνα, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Είναι μια καλή ομάδα, πειθαρχημένη, πολύ καλή από τη μέση και μπροστά και αν δεν είμαστε εμείς πειθαρχημένοι θα έχουμε προβλήματα. Δε μπορεί να εφησυχάσει κανείς, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Αν υπάρχει διευκόλυνση από τη στιγμή που αναβλήθηκε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Η διαχείριση των παιχνιδιών γίνεται ανάμεσα σε αυτό που έχει περάσει και αυτό που έρχεται και γίνεται σύμφωνα με όσα έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι. Εμείς στο τελευταίο παιχνίδι ξεκουράσαμε κάποια παιδιά, αλλά το αυριανό είναι τελείως διαφορετικό. Η διαχείριση αυτού του παιχνιδιού, έχει να κάνει με την εξέλιξη του αγώνα. Και αυτό εξαρτάται από το τι θα κάνουμε εμείς».

Για τη σταθερότητα της ομάδας:
«Δεν είναι θέμα περιέργειας. Είναι θέμα προσαρμογής. Πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς από την αρχή. Η προσπάθεια γίνεται να είμαστε ενημερωμένοι για την ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Για αυτό είπα ότι εξαρτάται από εμάς. Δεν είναι θέμα υποτίμησης του αντιπάλου. Είναι θέμα πως αντιμετωπίζεις εσύ τα παιχνίδια. Και μέχρι στιγμής είμαστε καλά σε αυτό το κομμάτι, εκτός από μία περίπτωση».

Για τον αντικαταστάτη του Γλύκου: «Δε γνωρίζω ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του ακόμα. Τελευταία στιγμή θα αποφασίσω, όπως γίνεται κάθε φορά, με κάθε ποδοσφαιριστή».

Έχει ξεχωρίσει παίκτες από τη Γκινγκάμπ;
«Πάντα αντιμετωπίζω την ομάδα, με την αγωνιστική της παρουσία, την ομαδική. Και αυτό θα κάνουμε και αύριο».

Θεωρεί ότι φαβορί για πρόκριση είναι ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα;
«Έχει δίκιο. Τα φαβορί δε φαίνονται στα λόγια. Φαίνονται με τους αγώνες και τα αποτελέσματα. Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο εμείς. Το ίδιο ελπίζω θα κάνουν και αυτοί. Είναι μια ομάδα που παίζει στην έδρα της, έχει ένα άσχημο αποτέλεσμα στην πλάτη της και θέλει τη νίκη. Φαβορί δεν υπάρχει πριν το παιχνίδι, φαβορί υπάρχει μετά. Και ελπίζω εμείς να είμαστε το φαβορί κατά τη διάρκεια του αγώνα, όχι πριν».

Για την απώλεια ανθρώπινης ζωής, με αφορμή το θάνατο του φίλου του Εθνικού: «Οπουδήποτε και αν γίνονται είναι καταδικαστέα από τον αθλητικό κόσμο, παντού. Δυστυχώς συνέβη σε εμάς. Ελπίζω να είναι το τελευταίο. Κάθε φορά κάνουμε ευχολόγια, αλλά σε όλο τον κόσμο συμβαίνουν αυτά. Σε μια κοινωνία που έχει προβλήματα, ένα άθλημα που προσφέρει ξεκούραση, εμείς δημιουργούμε και εκεί προβλήματα. Και αυτό είναι το άσχημο. Να κάνω ευχή; Δε θα κάνω ευχή. Θα κάνω πρόταση. Να μην ξαναγίνει. Δεν είναι ευχή. Είναι επιτακτική ανάγκη αυτό. Τα ίδια είχαμε πει και στο φιλικό με τη Νάπολι. Είχε γίνει γιατί είχαμε ένα ίδιο περιστατικό. Ας σταματήσουμε τα ευχολόγια και ας κάνουμε πράξεις».

Κλάους: «Θα παίξουμε για τη νίκη»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε εκ’ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου λέγοντας ξεκάθαρα πως ο στόχος της ομάδας είναι η νίκη

Ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου αρχικά ρωτήθηκε για το αν θεωρεί ότι το επιθετικό της ομάδας τελευταία είναι το κλειδί για τα θετικά αποτελέσματα:
«Από την αρχή της χρονιάς παίρνουμε για τη νίκη, για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Θέλουμε τη νίκη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει με διαφορετικό πνεύμα τα ευρωπαϊκά ματς:
«Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δείχνει ένα άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο. Στην Ευρώπη παίρνουμε πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια και αυτό θέλουμε και φέτος».

Για το αν βοηθά το γεγονός πως δεν υπάρχει ντέρμπι την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο πρόγραμμα: «Δε νομίζω ότι κάποιοι παιδί σκέφτεται τον Ολυμπιακό. Έχουμε πει ότι κάθε φορά βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό το ματς και θέλουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για την αναβολή».

Για την πολύ καλή στατιστική παρουσία του ΠΑΟΚ στη Ευρώπη και αν βοηθά μία νίκη: «Εμείς ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη, αυτό θέλουμε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στη Γαλλία και αυτό θα καταφέρουμε, πιστεύω αύριο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024