Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η ευκαιρία μας για ανάκαμψη» δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου

«Η ευκαιρία μας για ανάκαμψη» δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Αϊντχόφεν την Πέμπτη εμφανίστηκε ο προπονητής των Πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία. «Είναι η ευκαιρία μας για την ανάκαμψη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αναστασίου, ο οποίος απέφυγε να μιλήσει για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Αϊντχόφεν την Πέμπτη εμφανίστηκε ο προπονητής των Πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία.

«Είναι η ευκαιρία μας για την ανάκαμψη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αναστασίου, ο οποίος απέφυγε να μιλήσει για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία παίζει επιθετικά όπως όλες οι ολλανδικές ομάδες, έχουμε την ποιότητα όμως και μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη αν παίξουμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων», είπε κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Αναστασίου και συμπλήρωσε:

«Είναι η ευκαιρία μας για την ανάκαμψη». Ο Αναστασίου θα μιλήσει επί ολλανδικού εδάφους στις 19:15, ενώ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των Πρασίνων.

Μαζί με την ομάδα του Παναθηναϊκού αναχώρησαν και αρκετοί φίλαθλοι των Πρασίνων που ακολουθούν την ομάδα στην Ολλανδία, και δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και να τους ζητήσουν νίκες στα ματς με την Αϊντχόφεν και με τον Ολυμπιακό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024