Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγκώμια του τεχνικού της Αϊντχόφεν, Φελίπ Κοκού, για τον ΠΑΟ

Εγκώμια του τεχνικού της Αϊντχόφεν, Φελίπ Κοκού, για τον ΠΑΟ

Με σεβασμό όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία του, αλλά και στη «βαριά» φανέλα του, αντιμετωπίζει η Αϊντχόφεν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στο Europa League. Ο τεχνικός των Ολλανδών, Φιλίπ Κοκού, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στους «πράσινους», και τόνισε ότι πρόκειται για μια ομάδα, που δεν έχει την ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή στον όμιλο, ενώ αναφέρθηκε στο αγωνιστικό στιλ της.

Με σεβασμό όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία του, αλλά και στη «βαριά» φανέλα του, αντιμετωπίζει η Αϊντχόφεν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στο Europa League.

Ο τεχνικός των Ολλανδών, Φιλίπ Κοκού, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στους «πράσινους», και τόνισε ότι πρόκειται για μια ομάδα, που δεν έχει την ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή στον όμιλο, ενώ αναφέρθηκε στο αγωνιστικό στιλ της.

«Έχουμε διαπιστώσει στην ανάλυση μας ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνεται ακόμη. Για παράδειγμα, έχει δοκιμάσει διαφορετικά συστήματα όπως το 4-4-2 και το 4-3-3.

Πρεσάρει πολύ και σπάνια ανοίγεται. Αλλά είναι μία σπουδαία ομάδα και αδίκως κατέχει τόσο χαμηλή θέση στη διοργάνωση. Ξεκάθαρα, η βαθμολογική συγκομιδή του δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα που έχει», είπε αρχικά ο Κοκού και συνέχισε:

«Δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό ως τον αδύναμο κρίκο του ομίλου. Έχει καλούς παίκτες, αλλά μερικοί θα απουσιάσουν. Διαθέτει μία σκληρή ομάδα και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να νικήσει.

Οφείλουμε να της δώσουμε αυτή τη δυνατότητα. Εάν παίξουμε όπως με την Άλκμααρ, πιστεύω ότι θα νικήσουμε», συμπλήρωσε ο Κοκού στα λεγόμενα του για το ματς.

Κατόπιν, ρωτήθηκε για την επάνοδο του Ντεπάι και δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του: «Έχω την αίσθηση ότι σύντομα ο Μέμφις (σ.σ. Ντεπάι) θα επανέλθει σύντομα στα υψηλά επίπεδα του. Αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τους μυϊκούς τραυματισμούς.

Αυτή τη διαδικασία επαναλάβαμε με τους Λουκ Ντε Γιονγκ και Αντρές Γκουαρδάδο, οπότε θα την ακολουθήσουμε και με τον Ντεπάι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024