Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γενναία και δυναμική ομάδα ο Αστέρας», λέει ο τεχνικός της Τότεναμ

«Γενναία και δυναμική ομάδα ο Αστέρας», λέει ο τεχνικός της Τότεναμ

Το... 50-50 διάλεξε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, αναφορικά με τις πιθανότητες νίκης στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης για το Europa League! Με αυτό τον τρόπο, ο Αργεντινός τεχνικός, προσπάθησε να βγάλει την «ταμπέλα» του φαβορί από τους Λονδρέζους και μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τους Αρκάδες στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Το… 50-50 διάλεξε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, αναφορικά με τις πιθανότητες νίκης στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης για το Europa League! Με αυτό τον τρόπο, ο Αργεντινός τεχνικός, προσπάθησε να βγάλει την «ταμπέλα» του φαβορί από τους Λονδρέζους και μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τους Αρκάδες στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Αποκάλυψε πως γνωρίζει τους συμπατριώτες του που αγωνίζονται στον Αστέρα, αλλά και πως οι αντίπαλοι του διαθέτουν μια πολύ καλή και γενναία ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζω όλους τους Αργεντινούς του Αστέρα. Τους έβλεπα από όταν έπαιζαν στη Γ’ Εθνική Αργεντινής! Τώρα με τον Αστέρα τους ξαναείδα. Ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα, καλή φιλοσοφία. Είναι γενναία και δυναμική ομάδα. Τα αποτελέσματα με την Μπεσίκτας και την Παρτίζαν είναι αρκετά για να τους σεβόμαστε!

Ο Αστέρας είναι γρήγορη ομάδα και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας! Φαβορί δεν θα έλεγα ότι υπάρχει. Ο όμιλος είναι δύσκολος.

Το μοναδικό που γνωρίζω είναι ότι αύριο πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες. Η παράδοση δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, η παράδοση, παράδοση…».

Τους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ εκπροσώπησε ο Μπεν Ντέιβις, ο οποίος τόνισε αρχικά ότι η ομάδα του δεν έχει επηρεαστεί από τη βαριά ήττα του περασμένου Σαββάτου από τη Μάντσεστερ Σίτι (4-1) και στη συνέχεια ανέφερε:

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Εφόσον ο Αστέρας είναι πρώτος (σ.σ. στον όμιλο) τον αντιμετωπίζουμε σαν μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να του πάρουμε την πρωτιά με νίκη αύριο. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή απόδοση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μην ξεχνάμε ότι ο νικητής του Europa League πηγαίνει στο Champions League, άρα είναι έξτρα κίνητρο για εμάς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024