Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάλεψε ο Αστέρας, ηττήθηκε από την Τότεναμ, αλλά ακόμη ελπίζει...

Πάλεψε ο Αστέρας, ηττήθηκε από την Τότεναμ, αλλά ακόμη ελπίζει…

Έχασε αλλά δεν... χάθηκε ο Αστέρας Τρίπολης, που ηττήθηκε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με 1-2 από την ανώτερη Τότεναμ (90΄ πέναλτι Μπαράλες - 36΄ πέναλτι Τάουνσεντ, 42΄ Κέιν) αλλά διατηρεί ακόμη ελπίδες πρόκρισης στη «φάση των 32» του Europa League, καθώς στους δύο αγώνες που τού απομένουν στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ θα υποδεχθεί την Μπεσίκτας και θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι από την «αδιάφορη» Παρτιζάν.

Έχασε αλλά δεν… χάθηκε ο Αστέρας Τρίπολης, που ηττήθηκε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με 1-2 από την ανώτερη Τότεναμ (90΄ πέναλτι Μπαράλες – 36΄ πέναλτι Τάουνσεντ, 42΄ Κέιν) αλλά διατηρεί ακόμη ελπίδες πρόκρισης στη «φάση των 32» του Europa League, καθώς στους δύο αγώνες που τού απομένουν στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ θα υποδεχθεί την Μπεσίκτας και θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι από την «αδιάφορη» Παρτιζάν.

Οι Άγγλοι ξεκίνησαν με πρόθεση να δώσουν γρήγορο ρυθμό αλλά ο Αστέρας δεν το επέτρεψε, καθώς πέτυχε να κοντρολάρει το τέμπο. Οι γηπεδούχοι είχαν φέρει το παιχνίδι στα μέτρα τους, καθώς η Τότεναμ δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή και να απειλήσει, αλλά το πέναλτι του Σανκαρέ στον Τάουνσεντ στο 35΄ υπήρξε καθοριστική στιγμή για την έκβαση της αναμέτρησης.

Το «θύμα» νίκησε τον Κοσίτσκι από τα 11 μέτρα στο 36΄, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κέιν πέτυχε το 0-2 με κεφαλιά από σέντρα του Τάουνσεντ, σημειώνοντας το τέταρτο προσωπικό τέρμα του στις δύο συναντήσεις με την αρκαδική ομάδα.

Η ομάδα της Τρίπολης προσπάθησε για ένα γκολ που θα την ξανάβαζε στο παιχνίδι, όμως στο 46΄ ο Τσοκάνης μόνος απέναντι στον Βορμ πλάσαρε άουτ, στο 53΄ και το 54΄ ο Πάρα αστόχησε από εξαιρετική θέση και στο 65΄ ο Μάσα «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι της Τότεναμ! Τελικά ο Αστέρας πήρε αυτό που δικαιούνταν με πέναλτι του Μπαράλες στο 90΄, σε φάση που ο Φάτσιο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για την παράβαση στην οποία υπέπεσε επί του Αργεντινού επιθετικού.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαβιέρ Εστράδα (Ισπανία)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 89΄ Φάτσιο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σανκαρέ – Μέισον

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Λούι, Μουνάφο (81΄ Γιαννιώτας), Ουσέρο, Ρόλε, Ζησόπουλος, Τσοκάνης (60΄ Μπαντιμπαγκά), Μάσα, Πάρα (84΄ Μπαράλες).

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Βορμ, Βερτόνγκεν, Ντάιερ, Φάτσιο, Ντέιβις, Λαμέλα (46΄ Σολδάδο), Τάουνσεντ, Ντεμπελέ, Έρικσεν (63΄ Μέισον), Σταμπουλί, Κέιν (77΄ Παουλίνιο).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024