Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Λούι η προπόνηση του Αστέρα, αμφίβολος εν όψει Μπεσίκτας

Χωρίς Λούι η προπόνηση του Αστέρα, αμφίβολος εν όψει Μπεσίκτας

Χωρίς τον Μπράιαν Λούι ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους, αλλά στο «στρατόπεδο» των Αρκάδων δεν υπάρχει ανησυχία αναφορικά με τη συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης με τη Μπεσίκτας, για το Europa League.

Χωρίς τον Μπράιαν Λούι ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους, αλλά στο «στρατόπεδο» των Αρκάδων δεν υπάρχει ανησυχία αναφορικά με τη συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης με τη Μπεσίκτας, για το Europa League.

«Ο Αστέρας λάμπει ακόμα στον ευρωπαϊκό ουρανό ενώ φτάνουν Χριστούγεννα», είπε ο Στάικος Βεργέτης

Την υπόσχεση ότι οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν κατάθεση ψυχής στο γήπεδο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» την Πέμπτη, κυνηγώντας ως το τέλος τη νίκη που θα τους κρατήσει «ζωντανούς» στη μάχη της πρόκρισης, έδωσε ο Στάικος Βεργέτης, με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για το σύλλογο μας από πολλές απόψεις. Και μόνο το γεγονός ότι ο Αστέρας λάμπει ακόμα στον ευρωπαϊκό ουρανό ενώ φτάνουν Χριστούγεννα μας δίνει μία μεγάλη ικανοποίηση, είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα που ξεκίνησε το καλοκαίρι και συνεχίζεται» τόνισε αρχικά ο προπονητής της ομάδας και συνέχισε: «Στον αγώνα αυτό θα καταβάλλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, όπως έχουμε κάνει σε κάθε παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν συγκροτήσει τη δομή του παιχνιδιού μας στο μέγιστο βαθμό. Τα παιδιά είναι αποφασισμένα γι’ αυτό το παιχνίδι.

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Αστέρας την Πέμπτη είναι αυτά που τον έφεραν μέχρι εδώ. Αν δεν τα έχουμε για κάποιο λόγο, σίγουρα δεν θα είναι ο Αστέρας. Βασιζόμαστε στην αμυντική λειτουργία και τη συνοχή της ομάδας. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό, δεν μπορούμε να ανοίξουμε, γιατί είναι ομάδες με καλύτερους παίκτες ποιοτικά, που μπορούν, αν ανοίξεις, να σε κάνουν να το πληρώσεις. Από εκεί κι έπειτα, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε την επίθεσή μας, να σκοράρουμε. Θέλουμε τη νίκη, αφού μόνο αυτή μας κρατάει «ζωντανούς» στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Αν καταφέρουμε να έχουμε μία καλή αμυντική λειτουργία και χρειαστεί κάτι πιο επιθετικό η ομάδα, θα την ενισχύσουμε προκειμένου να φτάσουμε σε αυτή την πολυπόθητη νίκη».

Και ο Βεργέτης κατέληξε: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους φίλους του Αστέρα για την υποστήριξη που έχουν προσφέρει στα παιδιά στους μέχρι σήμερα αγώνες μας. Θέλω να συνεχίσουν να το κάνουν, θέλω να συνεχίσουν να μας συνοδεύουν στο ευρωπαϊκό μας ταξίδι, στο ευρωπαϊκό μας όνειρο. Εμείς από την πλευρά μας, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα κάνουμε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κουρμπέλης επισήμανε: «Είναι ένα σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι για τον Αστέρα. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα το πάθος θα πρέπει να ξεχειλίζει από όλους τους παίκτες, η αποφασιστικότητα και να εκμεταλλευτούμε τις τελικές προσπάθειες που θα κάνουμε στην επίθεση. Αν έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία, τότε η ομάδα θα πάει καλά, όπως πήγε στο παιχνίδι με την Παρτιζάν. Το παιχνίδι με την Μπεσίκτας δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Το παιχνίδι εκεί τελείωσε, πήραμε ό,τι πήραμε και την Πέμπτη θα κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο για να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά η ομάδα στην πρόκριση, μέσα από ένα πολύ δύσκολο όμιλο. Θέλουμε τους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν, έτσι ώστε και αυτοί να είναι περήφανοι για μας και εμείς περήφανοι γι’ αυτούς».

Η τελευταία προπόνηση του Αστέρα πριν το ματς με τη Μπεσίκτας θα γίνει την Τετάρτη στις 16:00, ενώ αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024