Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν θα είμαστε αδιάφοροι» δήλωσε ο Αναστασίου

«Δεν θα είμαστε αδιάφοροι» δήλωσε ο Αναστασίου

Αναχώρησε το απόγευμα για τη Μόσχα η αποστολή του Παναθηναϊκού, ο οποίος την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει στη «Χίμκι Αρένα» την Ντιναμό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Europa League. Αν και οι «πράσινοι» έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης, με απολογισμό ένα βαθμό σε τέσσερα ματς, στόχος τους στη Ρωσία είναι μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου.

Αναχώρησε το απόγευμα για τη Μόσχα η αποστολή του Παναθηναϊκού, ο οποίος την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει στη «Χίμκι Αρένα» την Ντιναμό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Europa League.

Αν και οι «πράσινοι» έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης, με απολογισμό ένα βαθμό σε τέσσερα ματς, στόχος τους στη Ρωσία είναι μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου.

«Για εμάς είναι δεδομένο, και το έχουμε σαν αρχή, να έχουμε καλή παρουσία και ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε καλό πρόσωπο. Είναι και για τις δυο ομάδες ένα παιχνίδι που, μπορεί να φαίνεται αδιάφορο, όμως είναι ένα ευρωπαϊκό ματς και δεν μπορεί να είναι αδιάφορο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και από εκεί και πέρα να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι» δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ο Γιάννης Αναστασίου και συνέχισε:

«Όσο παίζουμε παιχνίδια είναι καλό για εμάς. Είμαστε μια ομάδα που τα χρειαζόμαστε, γιατί θέλουμε να έχουμε ρυθμό. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε μείνει αρκετά εκτός ρυθμού. Είναι σημαντικό το ότι παίζουμε και για μένα είναι σημαντικό ότι παίζουμε και απέναντι σε μια πολύ σημαντική ομάδα. Οπότε θα δούμε και πού βρισκόμαστε. Για εμάς δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια και κάθε παιχνίδι είναι σοβαρό.

»Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε εξίσου σοβαρά. Θα είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και δεν είμαστε η ομάδα που θα αδιαφορήσουμε για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε καλή παρουσία και το κυριότερο για εμάς είναι αυτό που είπα και στην αρχή, παίζοντας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, να αποκτήσουν οι παίκτες μας εμπειρίες για το μέλλον. Γιατί έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα, τα οποία παίζοντας τέτοια παιχνίδια, παίρνουν εμπειρίες, οι οποίες θα είναι χρήσιμες για το μέλλον».

Ερωτηθείς για την τακτική που προσανατολίζεται να ακολουθήσει απέναντι στη Ντιναμό, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε: «Το 5-3-2 το είχαμε στο μυαλό μας, το δουλέψαμε και το δοκιμάσαμε στο φιλικό με την ΑΕΚ. Από πλευράς λειτουργίας δεν απέδωσε τόσο όσο περιμέναμε και σίγουρα κοιτάζοντας τους αντιπάλους και την ποιότητά τους μας κάνει αυτή τη στιγμή να μη το σκεφτόμαστε, για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αλλά θα δούμε, υπάρχουν δύο ημέρες ακόμα».

Τέλος, ο Αναστασίου αναφέρθηκε και στη μεγάλη αγωνιστική απραξία των ποδοσφαιριστών του: «Είναι άσχημο για τα παιδιά, γιατί δεν έχουν παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν και αυτό είναι που θέλουμε όλοι. Θέλουμε να έχουμε ρυθμό, αλλά αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν είναι η ιδανικότερη κατάσταση, για όλες τις ελληνικές ομάδες θα έλεγα. Εμείς προπονηθήκαμε αρκετά έντονα, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα κοιτάξουμε μεθαύριο να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024