Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Κίτσιου απέναντι στην Σπάρταν Τρνάβα ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Κίτσιου απέναντι στην Σπάρταν Τρνάβα ο ΠΑΟΚ

Με απόντα τον Στέλιο Κίτσιου θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στη Σλοβακία, για τον αγώνα ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με τη Σπάρτακ Τρνάβα (6/8). Ο 22χρονος δεξιός αμυντικός συμμετείχε στη προπόνηση της Τρίτης, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για το ματς σε ελληνικό έδαφος, χωρίς, ωστόσο, να τον έχουν εγκαταλείψει πλήρως οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν εσχάτως στο λαγονοψοϊτη, γεγονός που οδήγησε τον Ιγκόρ Τούντορ να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Με απόντα τον Στέλιο Κίτσιου θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στη Σλοβακία, για τον αγώνα ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με τη Σπάρτακ Τρνάβα (6/8).

Ο 22χρονος δεξιός αμυντικός συμμετείχε στη προπόνηση της Τρίτης, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για το ματς σε ελληνικό έδαφος, χωρίς, ωστόσο, να τον έχουν εγκαταλείψει πλήρως οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν εσχάτως στο λαγονοψοϊτη, γεγονός που οδήγησε τον Ιγκόρ Τούντορ να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Στην αποστολή για τη μάχη με τους Σλοβάκους, που θα αναχωρήσει την Τετάρτη νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη για τη βάση της Σπαρτάκ, συμπεριλήφθηκαν οι: Ολσεν, Μελισσάς, Σιαμπάνης, Κόστα, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Μαντούρο, Κ. Σαββίδης, Μακ, Κοροβέσης, Μυστακίδης, Δεληγιάννης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης.

Παρελθόν, επίσης, αποτελεί από την Τρίτη από το ρόστερ του ΠΑΟΚ ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος πέρασε, μάλιστα, από τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και αποχαιρέτησε τους «ασπρόμαυρους». Παρατείνεται, ακόμη, η άδεια που παρασχέθηκε στον Λούκας Πέρεθ για να πείσει στην Ισπανία τους διοικούντες την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να αυξήσουν την οικονομική προσφορά τους προς τον ΠΑΟΚ, ώστε να υλοποιηθεί η μεταγραφή του στην ομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024