Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Αντίο» με ήττα για τον Ατρόμητο στη Κωνσταντινούπολη

«Αντίο» με ήττα για τον Ατρόμητο στη Κωνσταντινούπολη

«Αντίο» στην Ευρώπη είπε ξανά ο Ατρόμητος, ένα βήμα πριν από τους ομίλους του Europa League. Η ελληνική ομάδα έχασε από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και σε συνδυασμό με την ήττα 0-1 στο Περιστέρι, ολοκλήρωσε χωρίς βαθμούς τα play off της διοργάνωσης. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Φερναντάο (7΄, 78΄) και Γκορμπούνοφ (59-αυτογκόλ).

«Αντίο» στην Ευρώπη είπε ξανά ο Ατρόμητος, ένα βήμα πριν από τους ομίλους του Europa League. Η ελληνική ομάδα έχασε από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και σε συνδυασμό με την ήττα 0-1 στο Περιστέρι, ολοκλήρωσε χωρίς βαθμούς τα play off της διοργάνωσης.

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Φερναντάο (7΄, 78΄) και Γκορμπούνοφ (59-αυτογκόλ).

Δύο ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του πρώτου αγώνα: η μεγαλειώδης εμφάνιση του Γκορμπούνοφ που κράτησε το «μηδέν» έως το 90΄ και η κάκιστη διαιτησία που στέρησε από τον Ατρόμητο τη δυνατότητα να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Σήμερα δεν ίσχυε τίποτα από τα δύο! Ο διαιτητής ήταν εξαιρετικός, αλλά ο Γκορμπούνοφ βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα. Με αυτά τα δεδομένα, το «Αστέρι» δεν μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε του Φαν Πέρσι, του Νάνι και του Μεϊρέλες.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7΄, όταν ο Φερναντάο με προβολή πρόλαβε και τον Λαζαρίδη και την έξοδο του Γκορμπούνοφ.

Στο 59΄ ο Λευκορώσος γκολκίπερ του Ατρόμητου έβαλε ένα… σπάνιο αυτογκό, αφού σε παράλληλη μπαλιά του Ερκίν η μπάλα βρήκε στο τακούνι του άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 78΄ ο Φερναντάο μετά από εξαιρετική ασίστ του Σεν που μόλις είχε περάσει στο ματς.

Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)

Κίτρινες: Κιάερ, Ερκίν, Νάνι, Φερναντάο, Σόουζα – Κθβρακίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κυβρακίδης, Μπίτολο (82΄ Κούρος), Λαζαρίδης, Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Μαρσελίνιο, Γοδόι (62΄ Μπάλας), Πίτου Γκαρσία (62΄ Λε Ταλέκ)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Βίτορ Περέιρα):
Βολκάν, Κιάερ, Σενέρ, Μπα, Μεχμέτ Τοπάλ (77΄ Σεν), Σόουζα, Ντιέγκο (67΄ Μεϊρέλες), Ερκίν, Φερναντάο, Φαν Πέρσι (67΄ Αλπέρ), Νάνι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024