Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ πήρε... τουριστική πρόκριση επί της Μπρόντμπι στη Δανία

Ο ΠΑΟΚ πήρε… τουριστική πρόκριση επί της Μπρόντμπι στη Δανία

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μπρόντμπι στην Δανία και σε συνδυασμό με το 5-0 του πρώτου αγώνα της Τούμπας προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε με τον Ρικάρντο Κόστα στο 21΄ ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Ρασάνι (27΄).

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μπρόντμπι στην Δανία και σε συνδυασμό με το 5-0 του πρώτου αγώνα της Τούμπας προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε με τον Ρικάρντο Κόστα στο 21΄ ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Ρασάνι (27′).

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα επηρρέασε την εξέλιξη του σημερινού επαναληπτικού. Από τα πρώτο λεπτό η Μπρόντμπι ξεκινησε επιθετικά και δημιουργεί προϋπόθεση τέρματος.Ο Ντουρμίσι προσπαθεί να απειλήσει τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι αμυντικοί του «Δικεφάλου» προλαβαίνουν και διώχνουν τον κίνδυνο.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει τον ρυθμό του και με καλή αμυντική λειτουργία βγαίνει επιθετικά οπότε στο 18΄ πλησιάζει και στο γκολ αλλά το τελικό σουτ του Κουλούρη εξουδετερώνει ο Δανός γκπολκίπερ χωρίς περαιτέρω ανησυχίες για την ομάδα του.

Τρία λεπτά όμως αργότερα, στο 21′, ο Δικέφαλος ανοίγει το σκορ όταν με κεφαλιά ο Ρικάρντο Κόστα παραβιάζει την εστία του Ρόνοου μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Κάτσε. Η πρόκριση που είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, ουσιαστικά έλαβε τέλος μετά από αυτό το γκολ αλλά το γόητρο ήταν το μόνο που απέμενε για τους Δανούς που άκεφοι συνέχισαν για την ισοφάριση.Αυτή ήρθε σχετικά σύντομα. Στο 27′ από λάθος του Γλύκου, σε κόρνερ του Ερικσον ο Ρασανί από κοντά με σουτ παραβιάζει την ελληνική εστία ισοφαρίζοντας σε 1-1.Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπαίνει πιο αποφασιστικά και στο 48′ ο Κουλούρης δεν σημαδεύει σωστά σπαταλώντας μια καλή ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ παίζει πλέον από θέση ισχύος και μολονότι οι Δανοί είχαν δυο καλές ευκαιρίες ο Ιγκόρ Τούντορ κάνει αλλαγές στον κορμό του για να δώσει μερικές ανάσες στον καταπονημένο Τζιώλη και να φρεσκάρει τον βασικό κορμό του. Η επανάπαυση αυτή του ΠΑΟΚ οδηγεί αναπόφευκτά σε λάθη τα οποία όμως δεν μπορεί να αξιοποιήσει η Μπρόντμπι, λόγω της αγωνιστικής της απογοήτευσης. .

Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία).Κίτρινες: Χιουλσάγκερ, Ερικσονμ Νοργκάαρντ, Ρασανί – Κόστα, Μακ

Μπρόντμπι: Ρόνοου, Άλμπρεχτσεν, Λάρσον, Ντουρμίσι, Ορνσκόφ, Ρασανί, Πιρί (81′ Χολστ), Νόργκααρντ, Χιουλσάγκερ, Έρικσον (72′ Πούκκι), Σβαρτς (60′ Ελμάντερ)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης (64′ Σαββίδης), Κίτσιου, Κάτσε, Τζιόλης (64′ Μακ), Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Κουλούρης (76′ Δεληγιαννίδης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024