Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μπορούσε να είναι και καλύτερη η κλήρωση...», λέει ο Τούντορ

«Μπορούσε να είναι και καλύτερη η κλήρωση…», λέει ο Τούντορ

Με επιφύλαξη αλλά και αισιοδοξία υποδέχτηκε ο Ιγκόρ Τούντορ την κλήρωση της φάσης των ομίλων όπου η ομάδα του καλείται να αντιμετωπίσει τις Μπορούσια Ντόρτμουντ, Καμπάλα και Κράσνονταρ. O Κροάτης τεχνικός λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη ανέφερε: «Είναι μία κλήρωση που θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί. Η Ντόρτμουντ δεν είναι μόνο φαβορί του ομίλου, είναι φαβορί όλης της διοργάνωσης. Έχουμε τις πιθανότητές μας και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε». Τούχελ: «Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Τούμπα».

Με επιφύλαξη αλλά και αισιοδοξία υποδέχτηκε ο Ιγκόρ Τούντορ την κλήρωση της φάσης των ομίλων όπου η ομάδα του καλείται να αντιμετωπίσει τις Μπορούσια Ντόρτμουντ, Καμπάλα και Κράσνονταρ.

O Κροάτης τεχνικός λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη ανέφερε:

«Είναι μία κλήρωση που θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί. Η Ντόρτμουντ δεν είναι μόνο φαβορί του ομίλου, είναι φαβορί όλης της διοργάνωσης. Η Κράσνονταρ είναι καλή ομάδα και η Γκαμπάλα είναι η ομάδα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Έχουμε τις πιθανότητές μας και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε».

Για το αν το πρόγραμμα θα παίξει το ρόλο του: «Θα πρέπει να παίξουμε με όλες τις ομάδες. Θα τις δούμε και θα τις αναλύσουμε. Να δούμε τα στοιχεία τους . Μόλις συμβεί αυτό θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα».

Για την ψυχολογία που μπορεί να έχουν οι νέοι παίκτες σε ένα ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ: «Το θέμα δεν είναι αν είσαι νέος ή όχι. Το θέμα είναι αν είσαι ποδοσφαιριστής ή όχι, αν έχεις προσωπικότητα ή όχι. Όλοι οι παίκτες θέλουν να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Για το αν αγχώνεται για τη μεταγραφή του φορ: «Δεν σκέφτομαι τις μεταγραφές, σκέφτομαι τη δουλειά και τα παιχνίδι. Τώρα πάμε στα Γιάννινα και θα πάμε για να κερδίσουμε».

Τούχελ: «Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Τούμπα»

Στην ατμόσφαιρα της Τούμπας στάθηκε ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, στη σύντομη τοποθέτησή του για την κλήρωση των ομίλων του Europa League. «Μας περίμένει εκπληκτική ατμόσφαιρα στην έδρα του ΠΑΟΚ» είπε ο 41χρονος τεχνικός που ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες και έχει οδηγήσει τη Μπορούσια σε επτά διαδοχικές νίκες από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μάλιστα, σε αυτούς τους επτά αγώνες, έχει πανηγυρίσει 27 γκολ!

«Η Κράσνονταρ είναι μια πολύ δυνατή ρωσική ομάδα με πολλούς ξένους, ενώ η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Θα προετοιμαστούμε εντατικά και θα είμαστε έτοιμοι γι΄αυτές τις προκλήσεις» κατέληξε ο Τούχελ.

Ο αθλητικός διευθυντής, Μίκαελ Τσορκ, υπογράμμισε: «Από αγωνιστικής πλευράς, είναι ένας ενδιαφέρων όμιλος, αλλά τα μακρινά ταξίδια ίσως μας δημιουργήσουν πρόβλημα», με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας να υπολογίζουν ότι στα ταξίδια σε Θεσσαλονίκη, Μπακού και Κράσνονταρ θα διανύσουν συνολικά 18.162 χιλιόμετρα! Περίπου δηλαδή ένα ταξίδι aller-retour από το Ντόρτμουντ στο Πεκίνο.

Αλλωστε και ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, σ΄αυτό το σημείο στάθηκε: «Είναι ένα θέμα οι μακρινές αποστάσεις. Από εκεί και πέρα, με καθαρά αθλητικούς όρους δεν μπορούσε να έχουμε παράπονο από αυτήν την κλήρωση. Ωστόσο, δεν θα θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο και θα αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους μας με τη δέουσα σοβαρότητα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024