Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καθάρισε σε ένα ημίχρονο ο Αστέρας, θα παλέψει για πρόκριση

Καθάρισε σε ένα ημίχρονο ο Αστέρας, θα παλέψει για πρόκριση

Την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Europa League σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος παρουσιάζοντας κατά διαστήματα πολύ καλή εικόνα επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική. Το σκορ άνοιξε στο 2’ ο Μπερτόλιο και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιάννου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου

Την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Europa League σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος παρουσιάζοντας κατά διαστήματα πολύ καλή εικόνα επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική. Το σκορ άνοιξε στο 2’ ο Μπερτόλιο και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιάννου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου

Αυτή η νίκη κρατάει ζωντανούς τους Αρκάδες στην υπόθεση πρόκριση, αλλά και πάλι το έργο του είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς θα πρέπει να κερδίσουν εκτός έδρας τη Σπάρτα Πράγας και πάλι αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αρκετό…

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ονειρικό για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το… καλημέρα και μόλις στο 2’ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Αντωνιάδης στην προσπάθειά του να αποτρέψει το κόρνερ, έστρωσε άθελά του στον Μπερτόλιο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Στο 17’ ο ΑΠΟΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς το σουτ του Στίλιτς σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, αλλά οι δύο ομάδες δεν δημιουργούσαν μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν με το 1-0 στα αποδυτήρια, στις καθυστερήσεις πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Μάσα έδωσε έτοιμο γκολ στον Γιάννου, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη και να κάνει το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης με το 2-0 παρακαταθήκη έλεγξε πολύ καλά τον ρυθμό και δεν έδωσε τη δυνατότητα στον ΑΠΟΕΛ να απειλήσουν την εστία του Θεοδωρόπουλου.

Στο 69’ ο Αυστριακός διαιτητής Ντράχτα διέκοψε το παιχνίδι, καθώς οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πετούσαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο. Την ίδια ώρα έβαλαν φωτιά στις εξέδρες του γηπέδου.

Η διακοπή έβγαλε εκτός ρυθμού τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικές. Ειδικά ο Αστέρας δεν είχε κανέναν λόγο να πιέσει και είχε ρίξει το βάρος του στα μετόπισθεν.

Οι Κύπριοι ήταν ακίνδυνοι και δεν απείλησαν τον Θεοδωρόπουλου. Αντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική πάσα θα είχε πετύχει κι άλλα τέρματα.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι κι ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Europa League και ταυτόχρονα σημείωσε την 4η νίκη στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια.

Διαιτητής: Ντράχτα (Αυστρία)

Κάρτες: Παντελιάδης / Αρτυματάς, Αντωνιάδης

Σκόρερ: 2’ Μπερτόλιο, 45+1’ Γιάννου

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Λούι, Λανθαρότε (63’ Φούντας), Ζήσοπουλος, Μπερτόλιο (64’ Χαμντανί), Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα, Γιάννου (78’ λ.τρ. Αλόκο)

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Καρλάο, Αντωνιάδης, Ινάκι Αστίθ, Μάριο Σέρτζιο, Αρτυματάς (78’ Χαραλαμπίδης), Βινίσιους, Στίλιτς, Νούνο Μοράις, Πιατκόφσκι (46’ Καβενάγκι), Βάντερ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024