Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλη μια... άνοστη ισοπαλία με Καμπάλα και αποκλεισμός για ΠΑΟΚ

Αλλη μια… άνοστη ισοπαλία με Καμπάλα και αποκλεισμός για ΠΑΟΚ

Για ένα ακόμα παιχνίδι, το τελευταίο εντός έδρας στην φετινή ευρωπαϊκή του διαδρομή ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ άρα και νίκη, απέναντι στην Γκαμνπάλα του Αζερμπαϊτζάν και φυσικά έμεινε με τις ελάχιστες εντυπώσεις της προσπάθειας που κατέβαλαν οι παίκτες του στο χωρίς ενδιαφέρον παιχνίδι, δεδομένου πως το παιχνίδι της πρόκρισης είχε χαθεί για την ελληνική ομάδα και πριν την έναρξη του αγώνα, με τη νίκη της Κρασνοντάρ επί της Ντόρτμουντ.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, το τελευταίο εντός έδρας στην φετινή ευρωπαϊκή του διαδρομή ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ άρα και νίκη, απέναντι στην Γκαμνπάλα του Αζερμπαϊτζάν και φυσικά έμεινε με τις ελάχιστες εντυπώσεις της προσπάθειας που κατέβαλαν οι παίκτες του στο χωρίς ενδιαφέρον παιχνίδι, δεδομένου πως το παιχνίδι της πρόκρισης είχε χαθεί για την ελληνική ομάδα και πριν την έναρξη του αγώνα, με τη νίκη της Κρασνοντάρ επί της Ντόρτμουντ.

Επιθετικά ξεκίνησε το τελευταίο του φετινό παιχνίδι εντός έδρας για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ, αλλά την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα την έχασε η Γκαμπάλα. Ηταν το 13′ όταν ο Γλύκος κράτησε ανέςπαφη την εστία του αποκρούοντας ένα δυνατό γυριστό σουτ από το σημείο του πέναλτι, που δεν αιφνιδίασε τον Βολιώτη τερματοφύλακα.

Οι δυο αντίπαλοι γνωστού όντως πως έχουν αποκλειστεί συνέχισαν χωρίς άγχος και πίεση για το γόητρο της νίκης αλλά η έλλειψη πίεσης φανέρωσε και μια παθητικότητα στο παιχνίδι που έδωσε χαρακτήρα αδιαφορίας στο παιχνίδι τους. Ως την συμπλήρωση του ημιώρου καμμιά αξιόλόγη φάση δεν είχε δημιουργηθεί με τον ΠΑΟΚ να κάνει σπασμωδικές επιθετικές ενέργειες που δεν καρποφορούσαν παρά τις προσπάθειες του φιλότιμου Μπερμπάτοφ, τον οποίο είχαν σωστά φυλαγμένο οι Αζέροι.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 34′ με ένα όχι ιδιαίτερα δυνατό σουτ βολέ του Κάτσε που έφυγε άουτ κι ενώ η επιθετικότητα του γηπεδούχου εκφυλίζονταν σε αναιμικές πρωτοβουλίες του Μακ στην συνέχεια.

Ως το τέλος του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ πλησίοασε μια ακόμη φορά στο γκολ αλλά από το κόρνερ του Πέλκα ο Μπερμπάτοφ δεν βρήκε την πορεία της μπάλας χάνοντας έτσι την δυνατότητα να χριστεί σκόρερ και να φτάσει στην κορυφή των Βούλγαρων σκόρερ σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.Με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου ακούστηκαν και οι πρώτες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους για το μετριώτατο και άσφαιρο παιχνίδι των γηπεδούχων σ’ αυτό το τελευταίο ραντεβού ενώπιον τους. Παιχνίδι περιορισμένης ποιότητας, ελάχιστων φάσεων και ουδεμιάς αγωνιστικής βελτίωσης συγκριτικά με τα προηγούμενα στα οποία ο ΠΑΟΚ αποκαρδίωσε τους φίλους του.

Στην επανάληψη η Γκαμπάλα ξεκινάει με αξιώσεις για γκολ και στο 49′ σουτ του Γκάϊ εξουδετερώνει ο Γλύκος με πλονζόν.

Η σειρά του ΠΑΟΚ για μια καλή ευκαιρία έρχεται στο 59′ όταν ο Σάμπο που μπήκε αντί του Πέλκα στο ημίχρονο, πλασσάρει άψυχα και άστοχα από την μεγάλη περιοχή και χάνει την ευκαιρία για το ζητούμενο γκολ.

Στο 64′ ο καλύτερος ίσως χθες παίκτης του ΠΑΟΚ Γκάρι Ροντρίγκες σούταρε δυνατά και αιφνιδιαστικά αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Μπεζοτόσνλι.

Στο 71′ ο Τούντορ τόλμησε μια αλλαγή στην επίθεση με την εντολή απόχώρησης του Μπερμπάτοφ, ο οποίος αποχώρώντας από το γήπεδο δεν έκρυψε την δυσφορία του για την απόφαση.

Στο 75′ ο Μακ σουτάρει προς την εστία της Γκαμπάλα αλλά ο τερματοφύλακας της με διπλή προσπάθεια αποσωβεί τον κίνδυνο.

Μέχρι την λήξη της αναμέτρησης τίποτα δεν αλλάζει στν εικόνα και εξέλίξη του αγώνα, με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε απέλπιδες και άγονες προσπάθειες και τον ΠΑΟΚ να αποχαιρετά το κοινό του με μια γεύση απογοήτευσης και πίκρας για μια νίκη που δεν ήρθε ποτέ.

Διαιτητής: Γιακόμπ Κέλετ (Δανός)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκονδρας, Κίτσιου (78′ Αθανασιάδης), Ροντρίγκες, Τζιόλης, Κάτσε, Μακ, Πέλκας (46′ Σάμπο) και Μπερμπάτοφ (71′ Μυστακίδης).

Καμπάλα: Βεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Ρικαρτντίνιο, Νταστενίροφ, Ράφαελ, Σαντίκοφ (87′ Ζαμάλοφ), Γκάι, Ζαργκάροφ (84′ Μιζαρμπέκοφ) Ζεκ, Ζενίοφ (77′ Ζαβάντοφ), Αντόνοφ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024