Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Νορβηγία για να «κρατήσει» το 3-0 ο ΠΑΣ

Στη Νορβηγία για να «κρατήσει» το 3-0 ο ΠΑΣ

Αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τη Νορβηγία, όπου την Πέμπτη θα παίξει στην έδρα της Οντ, έχοντας το σημαντικό πλεονέκτημα της νίκης με 3-0, στο πρώτο παιχνίδι των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της Β' προκριματικής φάσης του Europa League. Η ομάδα της Ηπείρου θα παίξει με την Αλκμάαρ, εφόσον ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Οντ, στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τη Νορβηγία, όπου την Πέμπτη θα παίξει στην έδρα της Οντ, έχοντας το σημαντικό πλεονέκτημα της νίκης με 3-0, στο πρώτο παιχνίδι των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της Β’ προκριματικής φάσης του Europa League. Η ομάδα της Ηπείρου θα παίξει με την Αλκμάαρ, εφόσον ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Οντ, στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Η ομάδα των Ιωαννίνων από το αεροδρόμιο του Οσλο θα μεταβεί οδικώς μέχρι το Σκιέν. Οι παίκτες, αφού φτάσουν στο ξενοδοχείο και ξεκουραστούν, καθώς το ταξίδι είναι κουραστικό, θα προπονηθούν το βράδυ (21:00). Το γήπεδο της Οντ έχει συνθετικό χλοοτάπητα και ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου, Γιάννης Πετράκης, έχει προγραμματίσει προπόνηση και αύριο προκειμένου οι παίκτες του να συνηθίσουν.

Παρότι οι Ηπειρώτες είναι το φαβορί να περάσουν στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ο Πετράκης αποφάσισε η ομάδα να ταξιδέψει από σήμερα για τη Νορβηγία, ώστε να γίνουν δύο προπονήσεις στο Σκιέν και να προετοιμαστούν οι παίκτες καλύτερα για την επαναληπτική αναμέτρηση με την Οντ.

Μάλιστα, από την ΠΑΕ ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας πως όσοι θέλουν να βρεθούν στη Νορβηγία και να υποστηρίξουν τον «Άγιαξ της Ηπείρου», θα λειτουργεί ειδικό εκδοτήριο όπου θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους για τον αγώνα.

Ο Πετράκης, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA και συγκεκριμένα τους: Πασχαλάκη, Κολιοφούκα, Μιχαήλ, Καρανίκα, Ναδάλες, Μπέριο, Σκόνδρα, Κούτρη, Τζημόπουλο, Λίλα, Δώνη, Κοζορώνη, Νικολιά, Γαρουφαλιά, Ακόστα, Γιάκο, Φεφρελή, Κόντε και Μαμπουλού.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με την Όντ τόνισε τα εξής: «Πάντα τα πράγματα τα προσεγγίζουμε με ένα ρεαλισμό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε αυτό που έχουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι όσο θα είμαστε στο μηδέν στην άμυνα, θα δημιουργηθούν και προϋποθέσεις για να πετύχουμε και κάποιο γκολ.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024