Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιβιτς: «Να κάνουμε ό,τι δεν καταφέραμε στα ματς με τον Άγιαξ»

Ιβιτς: «Να κάνουμε ό,τι δεν καταφέραμε στα ματς με τον Άγιαξ»

Την προσδοκία ότι τώρα η ομάδα του θα καταφέρει να πετύχει την πρόκριση που δεν πέτυχε στα παιχνίδια με τον Αγιαξ, εξέφρασε με τις σημερινές δηλώσεις του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας του στο γήπεδο της Ντιναμό στην Τιφλίδα. Ο Σέρβος τεχνικός είπε αναλυτικά: Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό τελείως από το προηγούμενο. Πρόκειται για μία διαφορετική διοργάνωση. Ο στόχος της ομάδας θα είναι ο ίδιος, δηλαδή η πρόκριση και ελπίζω ότι τώρα θα κάνουμε αυτό που δεν καταφέραμε στα παιχνίδια με τον Άγιαξ».

Την προσδοκία ότι τώρα η ομάδα του θα καταφέρει να πετύχει την πρόκριση που δεν πέτυχε στα παιχνίδια με τον Αγιαξ, εξέφρασε με τις σημερινές δηλώσεις του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας του στο γήπεδο της Ντιναμό στην Τιφλίδα.

Ο Σέρβος τεχνικός είπε αναλυτικά: Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό τελείως από το προηγούμενο. Πρόκειται για μία διαφορετική διοργάνωση. Ο στόχος της ομάδας θα είναι ο ίδιος, δηλαδή η πρόκριση και ελπίζω ότι τώρα θα κάνουμε αυτό που δεν καταφέραμε στα παιχνίδια με τον Άγιαξ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί:
«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κρύβονται, αλλά το αν είμαστε φαβορί θα φανεί. Παίζουμε με την πρωταθλήτρια Γεωργίας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και εδώ και στην Τούμπα. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Με όποιον και να παίζει ο ΠΑΟΚ, για εσάς είναι το φαβορί. Και με τον Άγιαξ μου κάνατε την ίδια ερώτηση. Πρέπει να είσαι ρεαλιστής πάντα, να βλέπεις καθαρά τα πράγματα. Ξέρω ότι έχουμε μπροστά μας μία πολύ δυνατή ομάδα που θα δώσει το 100% όπως εμείς για να πάρει την πρόκριση. Μιλάμε για μία ομάδα με 6-7 παίκτες που παίζουν στην Εθνική ομάδα, η οποία πριν λίγες εβδομάδες κέρδισε την Ισπανία. Πάντα πρέπει να έχεις πίστη, αλλά πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο. Αυτό είναι νόμος του ποδοσφαίρου και αν δεν το κάνεις, μπορεί να το πληρώσεις άσχημα».

Για το αν τον ενδιαφέρει περισσότερο η πρόκριση ή κυρίως μία καλή εμφάνιση απάντησε:
«Αν παίξουμε καλά και δεν προκριθούμε, δε θα κερδίσουμε τίποτα, για αυτό το λόγο με ενδιαφέρει η πρόκριση».

Για το αν έχει να αντιμετωπίσει κάποια απουσία:
«Είμαστε ευτυχώς όλοι καλά, όλοι οι παίκτες είναι εντάξει, έχουμε φέρει 22 παίκτες και αυτοί που έμειναν πίσω για διάφορους λόγους δεν έχουν κανέναν τραυματισμό».

Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα:
«Είμαι σχεδόν 95% σίγουρος για την ενδεκάδα. Υπάρχουν 1-2 παίκτες που ίσως μπουν στην ενδεκάδα, αλλά μέχρι αύριο θα αποφασίσω».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει σωστή νοοτροπία και στα δύο παιχνίδια. Δουλέψαμε δύο εβδομάδες παραπάνω, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα. Ακόμη δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημά μας, ενώ η Ντιναμό έχει παραπάνω παιχνίδια. Εμείς θα δώσουμε αύριο το 100%, θα ειμαστε συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι να κάνουμε ένα καλό και έξυπνο παιχνίδι και θα μπορούμε να περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν τον προβληματίζει το μεγάλο μέγεθος ακόμα του ρόστερ, απάντησε:
«Για μένα είναι ευχάριστο ότι έχω παίκτες που μπορούν να παίξουν ανά πάσα στιγμή. Σε κάθε θέση έχω δύο παίκτες. Αυτοί που είναι οι παραπάνω παίκτες στην ομάδα, το ξέρουν ήδη. Από εκεί και πέρα, οι μεταγραφές είναι μέχρι το τέλος του μήνα, θα δούμε τι θα αποφασίσουμε. Σίγουρα για μένα είναι καλύτερα τα πράγματα τώρα, απ΄ ό,τι πριν από 2-3 μήνες».

Για το τι περιμένει από το αυριανό παιχνίδι:
«Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για να κερδίζουμε. Κι αύριο θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ποτέ δεν σκέφτομαι την ισοπαλία. Πιστεύω ότι έχω παίκτες που μπορούν να πάρουν τη νίκη, αλλά βέβαια στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα και ο αντίπαλος, που σίγουρα θα έχει τον ίδιο στόχο».

Για το ενδεχόμενο αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος: «Είναι δύσκολο για όλους, για όλες τις ομάδες. Είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε και να προχωρήσουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό…».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024