Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στραματσόνι: «Και στα 90 λεπτά συγκέντρωση με τη Μπρόντμπι»

Στραματσόνι: «Και στα 90 λεπτά συγκέντρωση με τη Μπρόντμπι»

Μεγάλος είναι ο βαθμός... επικινδυνότητας του αγώνα με τη Μπροντμπι, για τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα κάθε αναμέτρηση των play off ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχει τη δική του σημασία, όμως την Πέμπτη (21:00) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας οι «πράσινοι» πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη, εναντίον μιας ομάδας που σκοράρει συνεχώς.

Μεγάλος είναι ο βαθμός… επικινδυνότητας του αγώνα με τη Μπροντμπι, για τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα κάθε αναμέτρηση των play off ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχει τη δική του σημασία, όμως την Πέμπτη (21:00) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας οι «πράσινοι» πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη, εναντίον μιας ομάδας που σκοράρει συνεχώς.

«Αυτή η ομάδα έρχεται με πολλά γκολ και νίκες. Ο στόχος μας θα ήταν να βάλουμε ένα-δυο γκολ αλλά και αυτοί έρχονται για να σκοράρουν. Αν ο Παναθηναϊκός παίξει συγκεντρωμένα για 90λεπτά τότε αυτό θα είναι πολύ καλό για εμάς. Όπως μπορείτε να δείτε από τα τελευταία παιχνίδια αυτής της ομάδας είναι γεμάτα από γκολ. Είναι μια ομάδα που δημιουργούν πολλές ευκαιρίες αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις και εσύ.

Σίγουρα αν σκοράρεις στην αρχή κάθε ματς είναι καλό και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό», είπε ο Αντρέα Στραματσόνι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και πρόσθεσε: «Φτάσαμε σε αυτό το σημείο γνωρίζοντας ότι το ματς με την Μπρόντμπι είναι «κλειδί» για τη φετινή μας πορεία. Στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες και όλοι στον Παναθηναϊκό το έχουν καταλάβει και είμαι σίγουρος ότι αύριο όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για αυτό και κατανοούν τη σημασία του αγώνα.

Στους παίκτες μου θα πω να είναι επιθετικοί αλλά όταν είναι στην επίθεση να μην χάνουν την ισορροπία τους. Η Μπρόντμπι είναι μια ομάδα που επιθυμεί να χάσεις την ισορροπία γιατί παίζει με αντεπιθέσεις. Δουλεύουμε στο να είμαστε στην επίθεση χωρίς να χάνουμε την ισορροπία μας και όχι να βγαίνουμε μπροστά σαν τρελοί.

Εχουν έναν παίκτη (Πούκι) ο οποίος σκόραρε οχτώ γκολ σε τρεις αγώνες. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, παίζει στο όριο του οφσάιντ και είναι πολύ καλός να βρίσκει το κατάλληλο τάιμινγκ και μου αρέσει και ο Μούχταρ, παίζει στην μικρή εθνική της Γερμανίας. Βέβαια είμαστε Παναθηναϊκός δεν φοβόμαστε και θέλουμε να κερδίσουμε»

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Νίκλας Χουλτ ο οποίος δήλωσε: «Η Μπρόντμπι παίζει εντελώς διαφορετικά από την ΑΪΚ. Παίζει πολύ πιο επιθετικά, θα είναι πιο επικίνδυνοι στο παιχνίδι ενώ η ΑΪΚ ήταν επικίνδυνη στις στημένες φάσεις.

Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι το επίπεδο της Μπρόντμπι και της ΑΪΚ είναι σχεδόν το ίδιο αλλά το στυλ παιχνιδιού εντελώς διαφορετικό αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό. Κάθε ματς στο Europa League είναι δύσκολο καθώς κάθε ομάδα που παίζει στα play off είναι καλή.

Μετά τον αγώνα θα δούμε ποιο θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα Είναι πολύ δύσκολο να πεις ποιο είναι το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε για αυτό».

Αποστολή με Ρινάλντι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού και ο Στραματσόνι ανακοίνωσε 20μελή αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Ρινάλντι. Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Νάνο, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024