Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βατός όμιλος για Ολυμπιακό, «μπορούν» ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

Βατός όμιλος για Ολυμπιακό, «μπορούν» ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

Επικεφαλής του 2ου ομίλου του Europa League θα είναι ο Ολυμπιακός, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μονακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή Κύπρου ΑΠΟΕΛ, την ελβετική Γιουνγκ Μπόις και την Αστάνα από το Καζακστάν. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στον 10ο όμιλο κόντρα στην ιταλική Φιορεντίνα, την τσεχική Σλόβαν Λίμπερετς και την Καραμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν. Τέλος, ο Παναθηναϊκός είχε αναμενόμενα την θεωρητικά πιο δύσκολη κλήρωση, καθώς βρίσκεται στον 7ο όμιλο μαζί με τον Αγιαξ, τη Σταντάρ Λιέγης και την ισπανική Θέλτα.

Επικεφαλής του 2ου ομίλου του Europa League θα είναι ο Ολυμπιακός, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μονακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή Κύπρου ΑΠΟΕΛ, την ελβετική Γιουνγκ Μπόις και την Αστάνα από το Καζακστάν.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στον 10ο όμιλο κόντρα στην ιταλική Φιορεντίνα, την τσεχική Σλόβαν Λίμπερετς και την Καραμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός είχε αναμενόμενα την θεωρητικά πιο δύσκολη κλήρωση, καθώς βρίσκεται στον 7ο όμιλο μαζί με τον Αγιαξ, τη Σταντάρ Λιέγης και την ισπανική Θέλτα.


Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων είναι προγραμματισμένη για τις 15 Σεπτεμβρίου, η 6η και τελευταία αγωνιστική θα λάβει χώρα στις 8 Δεκεμβρίου με τους δύο πρώτους κάθε ομίλου να προκρίνονται στη φάση των «32».

Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου 2017 στη Στοκχόλμη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024