Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στραματσόνι: «Σεβόμαστε τη Θέλτα αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη»

Στραματσόνι: «Σεβόμαστε τη Θέλτα αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη»

Τη σιγουριά του ότι παρά τις απουσίες οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι στη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, απέναντι στη Θέλτα. Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως η αντίπαλος τους είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως κατέστησε σαφές ότι «σεβόμαστε την Θέλτα αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη».

Τη σιγουριά του ότι παρά τις απουσίες οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι στη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, απέναντι στη Θέλτα.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως η αντίπαλος τους είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως κατέστησε σαφές πως: «σεβόμαστε τη Θέλτα αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη».

Αναλυτικά:

Είχατε πολλά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα. Τι σκέφτεστε για το αυριανό ματς; «Αύριο θα είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να τεστάρουμε το ρόστερ. Το φτιάξαμε για τρεις διοργανώσεις και κάποιες φορές γίνεται να χάνεις παίκτες. Η στρατηγική μας θα είναι η ίδια. Όποιος παίξει αύριο είμαι σίγουρος πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Πόσο αλλάζει την αγωνιστική σας φιλοσοφία το γεγονός ότι σας λείπουν τόσοι πολλοί αριστεροπόδαροι παίκτες;
«Αν δεν κάνω λάθος η Θέλτα παίζει με αριστερό μπακ που παίζει με δεξί πόδι. Ο Παναθηναϊκός αύριο θα παίξει με την ίδια φιλοσοφία. Έχουμε ένα πρόβλημα αριστερά, το ξέρουμε. Θέλω να βάλω στο γήπεδο έμπειρους παίκτες, θέλω η ομάδα να νιώθει ασφάλεια, να είναι συμπαγείς».

Η Θέλτα άρχισε δύσκολα αλλά είναι σε καλή κατάσταση:
«Η Θέλτα είναι καλή ομάδα και ο Μπερίσο πολύ καλός προπονητής. Σεβόμαστε τη Θέλτα αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη»

Πως σκοπεύετε να παίξετε αύριο;
«Σίγουρα πρέπει να είμαστε όπως σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Να είμαστε συμπαγείς αλλά πάντα να είμαστε επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Αυτό που με νοιάζει είναι ο Παναθηναϊκός. Είτε η Θέλτα παίξει με έναν είτε με δύο επιθετικούς».

Λεντέσμα: «Να παραμείνουμε ήρεμοι»

Τι χρειάζεται για να πάρει ο Παναθηναϊκός αυτό που θέλει;
«Ο αυριανός αγώνας είναι πολύ δύσκολος όχι δυσκολότερος από τον Άγιαξ. Είμαστε ομάδα ίδιας δυναμικότητας. Πρέπει να κάνουμε ότι δεν κάναμε στο ματς με τον Άγιαξ για να πάρουμε τους βαθμούς. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Θέλτα όπως το σχεδιάσαμε. Να είμαστε συμπαγείς και γρήγοροι στις κινήσεις μας. Η Θέλτα παίζει συνολικά καλά ως ομάδα. Πρέπει να προσέξουμε όλη την ομάδα. Όχι έναν ή δύο παίκτες».

Ποια είναι τα λάθη που έκανε με τον Άγιαξ και δεν πρέπει να ξανακάνει η ομάδα;
«Είναι θέμα ηρεμίας. Πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία μας. Μετά το 1-1ν είχαμε χρόνο αλλά χάσαμε την ηρεμία μας. Είχαμε χρόνο αλλά δεν μπορέσαμε. Το παιχνίδι δεν τελειώνει μετά από είκοσι λεπτά. Να είμαστε ήρεμοι και ψύχραιμοι».

Ο Παναθηναϊκός πάει μόνο για την νίκη ή «κάνει» και η ισοπαλία;
«Μετά την πρώτη ήττα δεν τελειώσαν όλα, δεν χάθηκε ο κόσμος. Το σημαντικό είναι να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Σκοπός μας εδώ που ήρθαμε είναι να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024