Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με αλλαγές κόντρα στην Αστάνα ο Ολυμπιακός

Με αλλαγές κόντρα στην Αστάνα ο Ολυμπιακός

Με αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ματς με την Αστάνα για την 3η αγωνιστική του Europa League. Η νίκη αποτελεί «μονόδρομο» για την ελληνική ομάδα, μετά την ήττα που γνώρισε μέσα στην έδρα της από τον ΑΠΟΕΛ και ο Πάουλο Μπέντο γνωρίζει καλά πως η αντίπαλός του θα έρθει με... αμυντικές διαθέσεις και με ενισχυμένα τα μετόπισθεν. Και από εκεί και πέρα, θα επιχειρήσει να «χτυπήσει» το ματς με ξαφνικές αντεπιθέσεις και με στημένες φάσεις. Ανάλογα λοιπόν ο Πορτογάλος τεχνικός στήνει τα δικά του πλάνα...

Με αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ματς με την Αστάνα για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Η νίκη αποτελεί «μονόδρομο» για την ελληνική ομάδα, μετά την ήττα που γνώρισε μέσα στην έδρα της από τον ΑΠΟΕΛ και ο Πάουλο Μπέντο γνωρίζει καλά πως η αντίπαλός του θα έρθει με… αμυντικές διαθέσεις και με ενισχυμένα τα μετόπισθεν. Και από εκεί και πέρα, θα επιχειρήσει να «χτυπήσει» το ματς με ξαφνικές αντεπιθέσεις και με στημένες φάσεις. Ανάλογα λοιπόν ο Πορτογάλος τεχνικός στήνει τα δικά του πλάνα…

Και σε αυτά, η αρχή γίνεται με τον Κώστα Φορτούνη! Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δείχνει πως έχει ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην Εθνική ομάδα και του στέρησε τη συμμετοχή, τόσο στο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ταλίν, όσο και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

Επιστρέφει λοιπόν στην ενδεκάδα, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Μάρκο Μάρτιν, ο οποίος το Σάββατο αγωνίστηκε πίσω από τον Ιντέγε, δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση και δεν βοήθησε στον δημιουργικό τομέα.

Ένα πρόβλημα λύθηκε, όμως ένα άλλο παραμένει… Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται και μειώθηκαν αισθητά οι πιθανότητες να είναι παρών στο μεθαυριανό ματς, παρ’ όλη τη διάθεση που δείχνει.

Έτσι, ο Μπέντο προσανατολίζεται και πάλι στον Παναγιώτη Ρέτσο για το αριστερό άκρο της άμυνας. Άλλωστε, ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς αποβλήθηκε στη Νέα Σμύρνη και επομένως υπάρχουν τα περιθώρια για να «φορτωθεί» με ματς. Βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει για να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του Ντε Λα Μπέγια, όμως γνωρίζει και ο ίδιος ότι δύσκολα θα καταφέρει ο παίκτης του να είναι πανέτοιμος.

Τέλος, παρ’ όλο που το δίδυμο Μιλοβόγεβιτς-Μάρτινς «δένει» πλέον καλά στο κέντρο του γηπέδου, ωστόσο υπάρχει μια σκέψη του Μπέντο να θελήσει να δώσει «ανάσα» στον δεύτερο, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι έτσι για να τον κρατήσει «φρέσκο», να περάσει μέσα τον έμπειρο σε διεθνείς αγώνες Καμπιάσο.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη θεωρείται η αλλαγή κάτω από τα γκολπόστ, αφού ο Λεάλι θα αναλάβει και πάλι το «φορτίο» των ευρωπαϊκών αγώνων, οπότε ο Καπίνο αναμένεται να καθήσει στον πάγκο. Δεξιά θα τοποθετηθεί και πάλι ο Φιγκέιρας, ο οποίος σιγά-σιγά κερδίζει πόντους παρά την αρχική αμφισβήτηση που δέχθηκε, στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Ντα Κόστα και Μποτία, ο Ελιουνούσι και ο Σεμπά θα αγωνιστούν στα δύο «φτερά» της μπροστινής γραμμής και ο Ιντέγε θα είναι και πάλι ο «φουνταριστός».

Με την ομάδα προπονείται από χθες, Δευτέρα, ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος βγήκε από το «ψυγείο» σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τις προπονήσεις. Καθημερινά ανεβάζει «στροφές» ο Ομάρ Ελαμπντελουί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024