Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο... πονοκέφαλος του «κόφτη» για τον Μπέντο εν όψει Οσμανλίσπορ

Ο… πονοκέφαλος του «κόφτη» για τον Μπέντο εν όψει Οσμανλίσπορ

Όλη η προσοχή του Ολυμπιακού έχει στραφεί πλέον στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Αυτή την εβδομάδα ξαναρχίζουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την Πέμπτη η πειραϊκή ομάδα υποδέχεται την Οσμανλισπόρ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο των «32» του Europa League. Το μεγάλο πρόβλημα για τον Πάουλο Μπέντο είναι η απουσία του Ιντέγε και ο μεγάλος «πονοκέφαλος» η θέση του κόφτη, μετά το μεγάλο κενό που άφησε η αποχώρηση του Μιλιβόγεβιτς.

Όλη η προσοχή του Ολυμπιακού έχει στραφεί πλέον στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Αυτή την εβδομάδα ξαναρχίζουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την Πέμπτη η πειραϊκή ομάδα υποδέχεται την Οσμανλισπόρ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο των «32» του Europa League.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Πάουλο Μπέντο είναι η απουσία του Ιντέγε και ο μεγάλος «πονοκέφαλος» η θέση του κόφτη, μετά το μεγάλο κενό που άφησε η αποχώρηση του Μιλιβόγεβιτς.

Αν και δύσκολα θα ξεκαθαρίσει αυτό μέχρι την τελευταία στιγμή, ωστόσο βασικοί υποψήφιοι εμφανίζονται οι Ρομαό και Ρέτσος και λιγότερες πιθανότητες έχει ο Καμπιάσο, ο οποίος διαθέτει όλη την εμπειρία για τέτοια παιχνίδια, αλλά τον τελευταίο καιρό ο Πορτογάλος τεχνικός τον αφήνει μονίμως εκτός αποστολής.

Στα τελευταία ματς, στη θέση του αμυντικού μέσου έγιναν αρκετές «δοκιμές» από τον Μπέντο, δείγμα του έντονου προβληματισμού του για τη θέση αυτή. Έπαιξαν ο Μπουχαλάκης (με Άρη), ο Ρέτσος (με Ατρόμητο) και ο Ρομαό (με Ηρακλή και Λάρισα). Ίσως τελικά να επιλεγεί ο τελευταίος, για να αγωνιστεί δίπλα στον Μάρτινς, που θεωρείται σίγουρο ότι θα ξεκινήσει βασικός.

Στην ενδεκάδα θα είναι σίγουρα ο Φορτούνης, ο Σεμπά και ο Ελιουνούσι, η μαγνητική του οποίου βγήκε «καθαρή» και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, ενώ στην επίθεση «φουνταριστός» τη θέση του Ιντέγε θα πάρει ο Καρντόσο.

Στην άμυνα ο Φιγκέιρας δεξιά, Ντε Λα Μπέγια ή Σισοκό αριστερά και στο κέντρο οι Μποτία και Βιάνα, εκτός κι αν κάνει την έκπληξη ο προπονητής του Ολυμπιακού και τοποθετήσει τον Ρέτσο δίπλα στον Μποτία.

Όσο για τη θέση του τερματοφύλακα, μέχρι τώρα στην Ευρώπη ο Πάουλο Μπέντο προτιμούσε τον Λεάλι από τον Καπίνο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024