Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ακτσάι: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, εμείς θα είμαστε καλύτεροι»

Ακτσάι: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, εμείς θα είμαστε καλύτεροι»

Κάθε άλλο παρά εύκολη βραδιά περιμένει την Πέμπτη ο Μουσταφά Ακτσάι παρά το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του (0-0) στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο προπονητής της Οσμανλισπόρ, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Άγκυρα, για τη φάση των «32» του Europa League, τόνισε μεταξύ άλλων: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ματς δεν κρίθηκε κάτι και επομένως το δεύτερο θα είναι εξίσου δυνατό. Δεν θα είναι μια εύκολη βραδιά για καμία από τις δύο ομάδες. Πιστεύω πως εμείς θα είμαστε καλύτεροι απ’ ό,τι ήμασταν στον Πειραιά, αλλά θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

Κάθε άλλο παρά εύκολη βραδιά περιμένει την Πέμπτη ο Μουσταφά Ακτσάι παρά το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του (0-0) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο προπονητής της Οσμανλισπόρ, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Άγκυρα, για τη φάση των «32» του Europa League, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ματς δεν κρίθηκε κάτι και επομένως το δεύτερο θα είναι εξίσου δυνατό. Δεν θα είναι μια εύκολη βραδιά για καμία από τις δύο ομάδες. Πιστεύω πως εμείς θα είμαστε καλύτεροι απ’ ό,τι ήμασταν στον Πειραιά, αλλά θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

Αναφορικά με τα σχέδιά του, είπε: «Η στρατηγική μας δεν θα αλλάξει σε κάτι, γιατί υπάρχει και η επιλογή της παράτασης ή ακόμα και των πέναλτι. Δεν θέλουμε να χάσουμε αυτό το αβαντάζ επειδή παίζουμε στην έδρα μας κι έτσι να δεχτούμε γκολ, οπότε μετά να θέλουμε δύο γκολ για να προκριθούμε. Δεν θα χάσουμε την πειθαρχία μας».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της τουρκικής ομάδας παραβρέθηκε ο Νόιμαν Κουρουκσού, ο οποίος δήλωσε: «Κάναμε μια θετική εμφάνιση στο πρώτο ματς και θέλουμε αυτήν την εμφάνιση να την αξιοποιήσουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να προκριθούμε. Νομίζω πως στο πρώτο ματς και οι δύο ομάδες έψαχναν τις αδυναμίες του άλλου. Όλα θα κριθούν τώρα στη ρεβάνς. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στην ομάδα μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024