Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόλις 9.500 εισιτήρια παίρνει η Γιουνάιτεντ για τον τελικό με Αγιαξ

Μόλις 9.500 εισιτήρια παίρνει η Γιουνάιτεντ για τον τελικό με Αγιαξ

Περίπου 9.500 εισιτήρια θα λάβει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τελικό του Europa League με τον Άγιαξ στην «Friends Arena» της Στοκχόλμης στις 24 Μαΐου. Παρόμοια θα είναι και η διάθεση προς την ολλανδική ομάδα. Στο γήπεδο χωρητικότητας 50.000 θεατών, τα υπόλοιπα «μαγικά χαρτάκια» θα μοιραστούν από την UEFA σε τοπικούς φορείς της σουηδικής πρωτεύουσας και στους διοργανωτές, εθνικούς συλλόγους, εμπορικούς εταίρους και στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα που θα καλύψουν το μεγάλο ματς.

Περίπου 9.500 εισιτήρια θα λάβει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τελικό του Europa League με τον Άγιαξ στην «Friends Arena» της Στοκχόλμης στις 24 Μαΐου. Παρόμοια θα είναι και η διάθεση προς την ολλανδική ομάδα.

Στο γήπεδο χωρητικότητας 50.000 θεατών, τα υπόλοιπα «μαγικά χαρτάκια» θα μοιραστούν από την UEFA σε τοπικούς φορείς της σουηδικής πρωτεύουσας και στους διοργανωτές, εθνικούς συλλόγους, εμπορικούς εταίρους και στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα που θα καλύψουν το μεγάλο ματς.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό δεν θα υπάρξουν προβολές σε γιγαντοοθόνες, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι οπαδοί που δεν θα προμηθευτούν εισιτήρια.

Οι μόνοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ που μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για εισιτήριο θα είναι οι κάτοχοι των μπλοκ διαρκείας που παρακολούθησαν όλα τα ευρωπαϊκά ματς των «μπέμπηδων» και επίσης αυτοί που τα τελευταία δύο χρόνια είχαν αιτηθεί για να παρακολουθήσουν κάποιο από τα εκτός έδρας ματς των «κόκκινων διάβολων» εκτός των συνόρων.

Ο τελικός της περασμένης χρονιάς στο St Jakob Park της Βασιλείας, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στην Σεβίλη, έγινε σε γήπεδο χωρητικότητας 35.000 θεατών με τον κάθε φιναλίστ να παίρνει από 10.236 εισιτήρια!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024