Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουζουνίδης: «Εχουμε προβάδισμα, αλλά όλα είναι πιθανά»

Ουζουνίδης: «Εχουμε προβάδισμα, αλλά όλα είναι πιθανά»

Η νίκη και η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League είναι το ζητούμενο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον αυριανό αγώνα με την Καμπάλα στο Μπακού για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι «θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε», ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν το ίδιο καλά ή και καλύτερα σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, όπου το «τριφύλλι» νίκησε 1-0, υπογραμμίζοντας: «Θα πρέπει να κάνουμε και τώρα το ίδιο και να πετύχουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ, να πάρουμε δηλαδή την πρόκριση».

Η νίκη και η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League είναι το ζητούμενο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον αυριανό αγώνα με την Καμπάλα στο Μπακού για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι «θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε», ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν το ίδιο καλά ή και καλύτερα σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, όπου το «τριφύλλι» νίκησε 1-0, υπογραμμίζοντας: «Θα πρέπει να κάνουμε και τώρα το ίδιο και να πετύχουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ, να πάρουμε δηλαδή την πρόκριση».

Επίσης, είπε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι «το αυριανό παιχνίδι θα μας δείξει πόσο έχουμε προοδεύσει και πόσο μπορούμε να αντιμετωπίζουμε καλύτερα τα παιχνίδια μακριά από τη Λεωφόρο» και ξεκαθάρισε πως «αν θέλουμε να έχουμε στόχους και να τους πετύχουμε, θα πρέπει να έχουμε ανάλογη εικόνα εντός και εκτός έδρας».

«Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Δεν μου λέει κάτι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, στον οποίο κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα. Δεν φάνηκε αυτό στο πρώτο ματς, γιατί εμείς είχαμε καλή εμφάνιση.

Θα πρέπει να κάνουμε και τώρα το ίδιο και να πετύχουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ, να πάρουμε δηλαδή την πρόκριση» τόνισε ο Ουζουνίδης, ο οποίος μίλησε και για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού, επισημαίνοντας: «Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα έχουμε ένα προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι».

Όσον αφορά το πως περιμένει τον Παναθηναϊκό στον αυριανό αγώνα, δήλωσε: «Υπάρχουν διακυμάνσεις στην απόδοση αυτή την περίοδο και είναι φυσιολογικό αυτό. Ευελπιστώ όμως να παρουσιάσουμε τουλάχιστον την ίδια εικόνα και, αν μπορούμε, να είμαστε στο ίδιο επίπεδο όσον αφορά στην ένταση και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια σημεία, που μας έλειψε σε κάποιες στιγμές.

Τώρα παίζουμε εκτός έδρας και αυτό έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, γιατί πέρσι αρκετές φορές δεν είχαμε ανάλογη εικόνα εκτός έδρας σε σχέση με τα εντός έδρας παιχνίδια. Το αυριανό παιχνίδι θα μας δείξει πόσο έχουμε προοδεύσει και πόσο μπορούμε να αντιμετωπίζουμε καλύτερα τα παιχνίδια μακριά από τη Λεωφόρο. Αν θέλουμε να έχουμε στόχους και να τους πετύχουμε, θα πρέπει να έχουμε ανάλογη εικόνα εντός και εκτός έδρας».

Ερωτηθείς αν θα αλλάξει κάτι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, υπογράμμισε: «Έχουμε ένα στιλ παιχνιδιού που θέλουμε να το βελτιώσουμε και είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή να επιμείνουμε σε αυτό. Όταν αργότερα έρθουν και άλλοι παίκτες, ίσως δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό, αλλά αυτή τη στιγμή νομίζω πως το καλύτερο είναι να παίξουμε με το στιλ που συνηθίζουμε».

Τέλος, ο Ουζουνίδης αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα των Λουτσιάνο και Καμπέσας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Κάθε μέρα που περνά είναι καλύτερα και για μας και για αυτούς. Αρχίζουν να προσαρμόζονται. Δεν είναι 100% έτοιμοι να αρχίσουν το παιχνίδι, αλλά μπορούν να βοηθήσουν σε μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, αν χρειαστεί. Θα πρέπει να μπουν στην ομάδα με τον σωστό τρόπο, για να προστατευτεί και η ομάδα, αλλά και οι ίδιοι».

Τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη να ξεχάσουν αυτός και οι συμπαίκτες του τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι. «Πρέπει να ξεκινήσουμε το παιχνίδι σαν να αρχίζει από 0-0, να ξεχάσουμε τι έγινε στην Αθήνα. Αν μπεις με διαφορετική νοοτροπία, είναι επικίνδυνο και μπορεί να το πληρώσεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο Φινλανδός μέσος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024