Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Στανόγεβιτς θέλει πιο γρήγορο και πιο επιθετικό ΠΑΟΚ με Ολιμπίκ

Ο Στανόγεβιτς θέλει πιο γρήγορο και πιο επιθετικό ΠΑΟΚ με Ολιμπίκ

Την ανυπομονησία του για την αυριανή ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ (21.00) στην Τούμπα, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, κατέθεσε σήμερα ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι. «Θέλω να αλλάξουμε τις εντυπώσεις που δώσαμε στο πρώτο ματς στο Κίεβο (σ.σ. 1-1) και να δείξουμε ποιοι είμαστε» εξήγησε σχετικά ο τεχνικός του «Δικεφάλου».

Την ανυπομονησία του για την αυριανή ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ (21.00) στην Τούμπα, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, κατέθεσε σήμερα ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι. «Θέλω να αλλάξουμε τις εντυπώσεις που δώσαμε στο πρώτο ματς στο Κίεβο (σ.σ. 1-1) και να δείξουμε ποιοι είμαστε» εξήγησε σχετικά ο τεχνικός του «Δικεφάλου».

Είπε ακόμη: «Στον πρώτο αγώνα είχαμε κακή απόδοση. Θα παίξουμε σίγουρα καλύτερα αύριο. Είχαμε μια επιπλέον εβδομάδα προπόνησης και αυτό μας βοηθά να δείξουμε καλύτερη εικόνα. Το πόσο καλύτεροι θα είμαστε, θα το δούμε στο ματς. Πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη ενέργεια στο παιχνίδι, 200% περισσότερη σε σχέση με το πρώτο ματς. Πρέπει να είμαστε πιο ενεργητικοί, να παίξουμε πιο επιθετικά και πιο γρήγορα.

Προσπαθώ να επιλέγω τον αγωνιστικό σχηματισμό, με τον οποίο αισθάνονται καλύτερα οι ποδοσφαιριστές μου. Θα κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές, πάντα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία, και αυτές πιστεύουμε πως θα μας δώσουν διαφορετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σημαντικό οι φίλαθλοι να αισθάνονται ασφάλεια με την ομάδα».

Ερωτηθείς για την ενδεκάδα στο αυριανό παιχνίδι, σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, ο Στανόγεβιτς δε θέλησε να… ανοίξει τα χαρτιά του, προανήγγειλε, όμως, πως «θα υπάρχει σίγουρα μια αλλαγή», ενώ για το αν νιώθει ο ίδιος πίεση για τον αγώνα, ανέφερε: «Εχω μάθει να ζω με την πίεση, κανείς δεν μπορεί να με κάνει να νιώθω μεγαλύτερη πίεση από αυτή που βάζω εγώ στον εαυτό μου».

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε, τόνισε, επιπλέον, ο προπονητής του ΠΑΟΚ πως «είμαι γενικά ικανοποιημένος από το επίπεδο συνεργασίας και επικοινωνίας με τους ποδοσφαιριστές μου. Είμαστε ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας, χρειαζόμαστε χρόνο για να προσαρμοστούν αυτοί σε μένα και εγώ σε αυτούς».

Για την απουσία του Ντοριάν Λεβέκ (σ.σ. τραυματίας από χτύπημα που δέχτηκε στη γάμπα στο τελευταίο φιλικό τεστ με την Ανόρθωση), επισήμανε: «Γνωρίζω πως δεν είναι σοβαρό το πρόβλημά του. Λίγο πριν το ματς στο Κίεβο, ενημέρωσε πως έχει ενοχλήσεις και δεν αισθάνεται έτοιμος να παίξει και γι’ αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική αποστολή.

Ελπίζω να μην αλλάξει το δεδομένο για την κατάστασή του, είναι θετικό, γενικά, πως δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών».

Λέο Μάτος: «Θα προκριθούμε»

Πεπεισμένος, με τη σειρά του, πως ο ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Ολιμπίκ Ντόνετσκ και θα προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League δήλωσε ο Λέο Μάτος. «Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στους φιλάθλους μας.

Έχουμε θέληση και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε» τόνισε ο Βραζιλιάνος αμυντικός του «Δικεφάλου» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Ο αντίπαλός μας παίζει για πρώτη φορά στο Europa League και δεν έχει πίεση. Θα παίξουμε αύριο στην έδρα μας, γεγονός που θα μας δώσει παραπάνω δύναμη, έχουμε την πείρα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Γνωρίζουμε ότι παίζει η Ολιμπίκ αμυντικά, με αντεπιθέσεις. Θα ξέρουμε πως θα παίξουμε εναντίον τους.

Στην Ουκρανία, την περασμένη εβδομάδα, ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας για τη σεζόν, δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία για την κακή εμφάνιση που είχαμε. Είμαι σίγουρος για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Σε προσωπικό επίπεδο ο Μάτος εξήγησε πως «θέλω να δείξω την αξία μου και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Δεν είμαι μόνο εγώ ο ηγέτης του ΠΑΟΚ. Έχουμε παίκτες που μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος στη διάρκεια τη σεζόν».

Ερωτηθείς, δε, για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς απάντησε ότι «καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα και αμέσως ό,τι μας ζητά ο νέος προπονητής μας, ο οποίος είναι έξυπνος άνθρωπος και ήταν πρωταθλητής στις προηγούμενες ομάδες του. Μας αρέσει να προπονούμαστε μαζί του, κάθε μήνα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024