Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν έχουμε φόβο, θα προσπαθήσουμε» είπε ο Ουζουνίδης

«Δεν έχουμε φόβο, θα προσπαθήσουμε» είπε ο Ουζουνίδης

Να αγωνιστούν ελεύθερα, χωρίς φόβο και να προσπαθήσουν πολύ, ζήτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, εν όψει της ρεβάνς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο την Πέμπτη στην Ισπανία. Οι Πράσινοι μέσα σε έξι λεπτά δέχθηκαν τρία γκολ και ηττήθηκαν στη Λεωφόρο με 3-2 από την Μπιλμπάο και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Europa League έχουν λιγοστέψει πολύ.

Να αγωνιστούν ελεύθερα, χωρίς φόβο και να προσπαθήσουν πολύ, ζήτησε ο
Μαρίνος Ουζουνίδης από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, εν όψει της ρεβάνς
με την Αθλέτικ Μπιλμπάο την Πέμπτη στην Ισπανία. Οι Πράσινοι μέσα σε
έξι λεπτά δέχθηκαν τρία γκολ και ηττήθηκαν στη Λεωφόρο με 3-2 από την
Μπιλμπάο και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Europa
League έχουν λιγοστέψει πολύ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης:

«Ήμουν πάρα πολύ αισιόδοξος πριν από την πρώτη αναμέτρηση και πίστευα στη νίκη. Φάνηκε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτό που θέλαμε και ο λόγος που ήρθε αυτό το σκορ είναι η απογοήτευσή μας για το γκολ που δεχθήκαμε.

»Μετά από το πρώτο ματς οι πιθανότητες της Αθλέτικ έγιναν ακόμα μεγαλύτερες από αυτές που ήταν στην αρχή. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να βάλουμε γκολ και να αγωνιστούμε πιο ελεύθερα. Δεν έχουμε φόβο και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουμε πολύ».

Αναφερόμενος στον Τσάβες τόνισε ότι «το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει από την αρχή. Το θέμα είναι να βάλουμε ένα γκολ και μετά να δούμε πως μπορούμε να το διαχειριστούμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να επαναλάβει εικόνα ανάλογη με αυτή των 60 λεπτών της πρώτης αναμέτρησης υποστήριξε: «Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εικόνα μόνο για 6 λεπτά. Αυτά μας χάλασαν μία πολύ όμορφη βραδιά. Εδώ μέσα ο αντίπαλος είναι μία διαφορετική ομάδα.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και όπως είπα και στην Αθήνα όσο πιο μακριά από την περιοχή μας τόσο το καλύτερο. Αν παίξουμε αμυντικά θα έχουμε πρόβλημα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας γιατί στο τέλος της ημέρας έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε παρά να χάσουμε».

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Λουτσιάνο: «Είμαστε προετοιμασμένοι, μην ξεχνάτε ότι στο πρώτο ματς ξεκινήσαμε με 2-0. Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για να κάνουμε την έκπληξη. Είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024