Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ελπίζουμε να κοιμηθεί η ΑΕK» είπε ο Μοντέλα

«Ελπίζουμε να κοιμηθεί η ΑΕK» είπε ο Μοντέλα

Ο Βιντσέντσο Μοντέλα ευχήθηκε να... κοιμηθεί η ΑΕΚ στον αγώνα του Europa League. Απαντώντας στα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος χαρακτήρισε τη Μίλαν «κοιμώμενο γίγαντα» που δεν πρέπει να... ξυπνήσει την Πέμπτη, ο Ιταλός προπονητής των «ροσονέρι» είπε χαμογελώντας: «Χαίρομαι για τα καλά λόγια του προπονητή της ΑΕΚ. Εμείς ευχόμαστε να... κοιμηθεί η ΑΕΚ αύριο».

Ο Βιντσέντσο Μοντέλα ευχήθηκε να… κοιμηθεί η ΑΕΚ στον αγώνα του Europa League. Απαντώντας στα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος χαρακτήρισε τη Μίλαν «κοιμώμενο γίγαντα» που δεν πρέπει να… ξυπνήσει την Πέμπτη, ο Ιταλός προπονητής των «ροσονέρι» είπε χαμογελώντας: «Χαίρομαι για τα καλά λόγια του προπονητή της ΑΕΚ. Εμείς ευχόμαστε να… κοιμηθεί η ΑΕΚ αύριο».

Η συνέντευξη Τύπου του Μοντέλα ενόψει του αγώνα (5/11, 20:00) του ΟΑΚΑ:

– Πώς θα χαρακτηρίζατε την ΑΕΚ με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα;
«Είναι μια πολύ γρήγορη και πολύ δυναμική ομάδα που προσαρμόζεται στον αντίπαλο και έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης. Αυτό θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε»

– Για την μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα και την ώθηση που δίνει το Europa League:

«Εμείς πρέπει να σταθούμε και στις δύο διοργανώσεις. Θέλουμε την πρώτη θέση στον όμιλο του Europa και στο πρωτάθλημα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

– Για τη νέα εποχή της Μίλαν και το δικό του μέλλον στην ομάδα:

«Ενας νέος κύκλος ξεκίνησε τον Ιούνιο. Υπάρχει επιθυμία να γίνει ξανά η ομάδα μεγάλη και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ήταν αναμενόμενες. Τώρα αρχίζουμε και τις ξεπερνάμε αλλά χρειαζόμαστε αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολύ καλό ρόστερ και είμαι αισιόδοξος. Οσον αφορά το μέλλον μου, είμαι ήρεμος, επικεντρωμένος στη δουλειά μου και γνωρίζω τα ρίσκα που έχει το επάγγελμά μου. Πάντα ο προπονητής είναι ο πρώτος στόχος. Η διοίκηση με στηρίζει στις επιλογές μου και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω να χειριστώ καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με την περσινή σεζόν».

– Για τα μαθήματα που πήρε από το πρώτο ματς

«Είδαμε έναν αντίπαλο που ήξερε να κινείται πολύ καλά. Ασφαλώς σε επίπεδο παικτών είμαστε ανώτεροι και αυτό θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε αύριο. Η μοναδική μου σκέψη είναι να κερδίσουμε αύριο και να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση».

– Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αρχηγός, Λεονάρντο Μπονούτσι:

«Ξεκουράστηκε για μία εβδομάδα και αυτό τού έκανε πολύ καλό. Πιστεύουμε σ΄αυτόν τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον της ομάδας»

Εκ μέρους των παικτών της Μίλαν, ο Ρικάρντο Μοντολίβο δήλωσε:

«Συνήθως πριν το ματς όλοι λέμε ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Είναι μια ειδική περίοδος της σεζόν και θέλω να δείξω στον προπονητή μου ότι είμαι έτοιμος. Λέμε ότι η Ευρώπη είναι το σπίτι της Μίλαν. Πιστεύω ότι γενικά θα τα πάμε καλά. Δεν παίζει μπάλα η ιστορία, αλλά η σημερινή Μίλαν και με αυτήν θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Εχουν αλλάξει ριζικά τα πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο και είναι πάντα δύσκολες».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024