Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ακόμη ένα μεγάλο ρεκόρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ακόμη ένα μεγάλο ρεκόρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης της Ντόρτμουντ με 3-2 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πλέον κάτοχος ενός σημαντικού ρεκόρ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της «βασίλισσας» σκόραρε εναντίον της γερμανικής ομάδας κι έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, που πετυχαίνει γκολ σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης της Ντόρτμουντ με 3-2 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πλέον κάτοχος ενός σημαντικού ρεκόρ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της «βασίλισσας» σκόραρε εναντίον της γερμανικής ομάδας κι έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, που πετυχαίνει γκολ σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου.

Ο Ρονάλντο σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ισπανικής ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι και είχε φυσικά κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος με το επίτευγμα του.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι με το γκολ που πέτυχε ο Πορτογάλος εναντίον της Ντόρτμουντ έφτασε τα εννιά στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει σ’ αυτούς τους ρυθμούς.

Στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, με έξι γκολ, είναι αυτή τη στιγμή πέντε παίκτες. Ο λόγος για τους Κέιν, Νεϊμάρ, Φιρμίνιο, Καβάνι και Μπεν Γεντέρ.

in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024