Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μυθική συμφωνία 230 εκατ. ευρώ για την Άρσεναλ

Μυθική συμφωνία 230 εκατ. ευρώ για την Άρσεναλ

Η Emirates θα δώσει περίπου 230 εκατ. ευρώ για να συνεχίσει να διαφημίζεται στη φανέλα της ομάδας του Λονδίνου.

Άρσεναλ και Emirates συνεχίζουν την επιτυχημένη τους συνεργασία, με την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου με την μεγαλύτερη χορηγό της. Οι «κανονιέρηδες» έχουν μάλιστα πολλούς λόγους να χαμογελούν καθώς η Emirates θα δώσει περίπου 230 εκατ. ευρώ για να συνεχίσει να διαφημίζεται στη φανέλα της ομάδας του Λονδίνου.

Ένα στοιχείο που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και φανερώνει την αρμονική συνεργασία των πρωτευουσιάνων με την Enirates, είναι πως η κοινή πορεία των δύο πλευρών μετράει ήδη δώδεκα χρόνια. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές θα έχει ισχύ μέχρι το 2024 και η Emirates είναι η μακροβιότερη χορηγός ομάδας στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Θυμίζουμε πως η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε το 2006 όταν άνοιξε τις πύλες του νέο γήπεδο των κανονιέρηδων. Η Emirates είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Λονδίνου, δίνοντας το όνομα της στην υπερσύγχρονη έδρα των «κανονιέρηδων» και από τότε Άρσεναλ και Emirates συνεχίζουν μαζί.

Το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμφωνία, τονίζοντας πως οι δύο πλευρές συνεχίζουν την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους.

X.E

in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024