Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Διακοπή και επανέναρξη στις 23 Οκτωβρίου στη δίκη Ψωμιάδη-ΑΕΚ

Διακοπή και επανέναρξη στις 23 Οκτωβρίου στη δίκη Ψωμιάδη-ΑΕΚ

Εντάσεις, διαβουλεύσεις και τελική διακοπή υπήρξε σημερα στη διεξαγωγή της δίκης του Μάκη Ψωμιάδη, όσον αφορά στην κατηγορία για υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, το διάστημα που ηγείτο της ομάδας. Η υπόθεση θα συνεχίσει να εκδικάζεται στις 23 Οκτωβρίου.

Εντάσεις, διαβουλεύσεις και τελική διακοπή υπήρξε σημερα στη διεξαγωγή της δίκης του Μάκη Ψωμιάδη, όσον αφορά στην κατηγορία για υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, το διάστημα που ηγείτο της ομάδας.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο κάλεσε άλλους δικηγόρους να αντικαταστήσουν αυτούς Μάκη Ψωμιάδη (που απείχαν σεβόμενοι την απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων).

Εκείνη τη στιγμή ο Μάκης Ψωμιάδης είπε: «Σεβαστείτε επιτέλους την κατάστασή μας. Δεν είναι δυνατόν να φέρνετε για δικηγόρους μας κάποιους διαδρομιστές να μας πάνε φυλακή. Σεβαστείτε μας. Πρέπει να μας ρωτήσετε κι εμάς αν τους δεχόμαστε για δικηγόρους».

Στο σημείο εκείνο υπήρξε διακοπή της διαδικασίας. Με την επανέναρξη το δικαστήριο όρισε τέσσερις δικηγόρους, ωστόσο και οι τέσσερις κατηγορούμενοι απάντησαν αρνητικά στο ερώτημα αν τους δέχονται.

Ο πρόεδρος απευθυνόμενους προς τους κατηγορούμενους τους είπε: «Κινδυνεύετε να μείνετε χωρίς συνήγορο» με τον Μάκη Ψωμιάδη να απαντάει: «Καλύτερα έτσι. Να ξέρετε ότι μου στερείτε μια δίκαιη δίκη. Χωρίς τους δικηγόρους που έχω επιλέξει και ξέρουν την υπόθεση δεν θα είναι μια δίκαιη δίκη».

Τελικά το δικαστήριο διέκοψε για τις 23 Οκτωβρίου ημέρα που έχει οριστεί και η δίκη για τα στημένα παιχνίδια.

Φεύγοντας ο Ψωμιάδης ζήτησε το λόγο και είπε: «Δεν σας έχω ζητήσει τίποτα μέχρι τώρα. Εδώ και δύο εβδομάδες είμαι κάθε μέρα στα δικαστήρια. Σας ζητώ μια χάρη. Σας παρακαλώ να δώσετε έναν μήνα αναβολή προκειμένου να μπορούν να μας υπερασπιστούν οι δικηγόροι μας. Αυτοί που έχουμε επιλέξει και που ξέρουν την υπόθεση. Σας παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε το δικαίωμά μας να έχουμε τους δικηγόρους μας» ωστόσο, το δικαστήριο επέμεινε στην παραπάνω ημερομηνία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024