Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Η θέση του Παυλή είναι μαζί μας» δήλωσε ο Μελισσανίδης

«Η θέση του Παυλή είναι μαζί μας» δήλωσε ο Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με γραπτή του δήλωση στην επίσιμη ιστοσελίδα της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μιχάλη Παυλή από την ενεργό δράση, τονίζοντας ότι «είναι πολύ οδυνηρό για ένα νέο παιδί να αναγκάζεται για λόγους υγείας να πάρει σκληρές αποφάσεις και να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση». Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας άφησε να εννοηθεί ότι ο νεαρός άσος θα συνεχίσει να προσφέρει στην Ένωση από άλλο πόστο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μιχάλης Παυλής έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει να δίνει άλλους αγώνες μέσα στην ΑΕΚ. Η θέση του είναι μαζί μας».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με γραπτή του δήλωση στην επίσιμη ιστοσελίδα της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μιχάλη Παυλή από την ενεργό δράση, τονίζοντας ότι «είναι πολύ οδυνηρό για ένα νέο παιδί να αναγκάζεται για λόγους υγείας να πάρει σκληρές αποφάσεις και να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση».

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας άφησε να εννοηθεί ότι ο νεαρός άσος θα συνεχίσει να προσφέρει στην Ένωση από άλλο πόστο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μιχάλης Παυλής έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει να δίνει άλλους αγώνες μέσα στην ΑΕΚ. Η θέση του είναι μαζί μας».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

O Επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ κ. Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι πολύ οδυνηρό για ένα νέο παιδί όπως ο Μιχάλης Παυλής, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με πολλά όνειρα στην ομάδα της καρδιάς του, να αναγκάζεται για λόγους υγείας να πάρει σκληρές αποφάσεις και να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση.

Δυστυχώς όμως η ζωή μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και εδώ χρειάζεται να σε αγκαλιάσει και να σου προσφέρει στήριξη μια πραγματική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ο Μιχάλης Παυλής έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει να δίνει άλλους αγώνες μέσα στην ΑΕΚ. Η θέση του είναι μαζί μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024