Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εμεινε στο 0-0 η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και χαμογέλασε ο Ηλυσιακός

Εμεινε στο 0-0 η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και χαμογέλασε ο Ηλυσιακός

Τους πρώτους της βαθμούς εντός έδρας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχασε η ΑΕΚ που παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στον Ηλυσιακό.

Τους πρώτους της βαθμούς εντός έδρας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχασε η ΑΕΚ που παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στον Ηλυσιακό.

Η άνοδος στη Football League είναι δεδομένη για την ΑΕΚ από τη στιγμή που έχει πάρει τόσο μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της.

Έτσι ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, καθώς είχε προαναγγέλλει πως θα δώσει ευκαιρίες και σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Όπως αποδείχθηκε βέβαια, για κάποιο λόγο συνέβαινε αυτό.

Η ΑΕΚ δεν είχε υπομονή στο παιχνίδι της και έμπνευση δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σηφάκη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε κράτησε ανέπαφη την εστία του με σχετικά άνετο τρόπο.

Σημαντικότερη ευκαιρία, ήταν αυτή του Ρενάλντο Ράμα ο οποίος στο 65’ από κοντά σημάδεψε το δοκάρι. Κατά τα άλλα, δεν υπήρξε κάτι σημαντικό με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν πιο εύκολα από όσο θα περίμεναν το βαθμό της ισοπαλίας και την Ένωση να απογοητεύει τον κόσμο της, ο οποίος με τη λήξη του παιχνιδιού αποδοκίμασε τους παίκτες της ομάδας.

ΑΕΚ: Βούρας, Γεωργέας, Πεταυράκης, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Ρόβας (Ράμα 37′), Κορδέρο, Γροντής (Πλατέλλας 60′), Πόποβιτς, Ανάκογλου, Ντακόλ.

Ηλυσιακός: Σηφάκης, Ιωαννίδης, Σίσκο, Καραπιπέρης, Φραγκής, Αμανατίδης, Μασούρας, Στρατάκης, Κωνσταντίνου (Φλέγας 75′, Τζώρτζης (Μητσόπουλος 75′), Κάμπας (Μίχας 93′).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024