Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την Τετάρτη στα Χανιά η κηδεία του Κώστα Κατσούλη

Την Τετάρτη στα Χανιά η κηδεία του Κώστα Κατσούλη

Στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων, όπου βρίσκεται και το κοιμητήριο του χωριού, θα γίνει την Τετάρτη στις 12:00 η κηδεία του άτυχου φίλαθλου του Εθνικού Πειραιά, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος κατέληξε, το πρωί της Δευτέρας, στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας

Στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων, όπου βρίσκεται και το κοιμητήριο του χωριού, θα γίνει την Τετάρτη η κηδεία του άτυχου φίλαθλου του Εθνικού Πειραιά, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος κατέληξε, το πρωί της Δευτέρας, στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο οπαδός του Εθνικού είχε μεταφερθεί εκεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ύστερα από χτυπήματα δέχτηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ηρόδοτος- Εθνικός για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η οικογένεια τού Κώστα Κατσούλη απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν για τις ανάγκες του Ανοικτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά και σε οποιαδήποτε υποδομή στηρίζει αδύναμους ανθρώπους.

Ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού καταγόταν από τα Χανιά και με την οικογένειά του είχε ξενοδοχειακή επιχείρηση στην περιοχή του Πλατανιά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024