Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ενταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη με καταγγελίες Γαλανού

Ενταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη με καταγγελίες Γαλανού

Καταγγελίες σε βάρος του Δήμητρη Καλαϊτζίδη, προπονητή του Αρη, εξαπέλυσε ο Γιώργος Γαλανός, επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Καταγγελίες σε βάρος του Δήμητρη Καλαϊτζίδη, προπονητή του Αρη, εξαπέλυσε ο Γιώργος Γαλανός, επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

«Μιλάμε για μια παρωδία. Διαδραματίστηκε ένα γεγονός την Τετάρτη στα γραφεία της ομάδας με τον κ. Καλαϊτζίδη και θα έπρεπε επιτόπου με αυτόφωρες διαδικασίες να φύγει και όλοι προσπαθήσαμε να μην βγει τίποτα προς τα έξω για να μην επηρεαστεί η ομάδα. Ο Ερασιτέχνης τα γνωρίζει αυτά και συνέχισε και έβγαλε και ανακοίνωση. Επίσης ένα μήνα μαλώνουμε για το ποιος είναι ο ρόλος του καθενός και μία μέρα βγαίνει από τον ΑΣ ότι ο Καλαϊτζίδης είναι μάνατζερ. Ο κ. Οικονόμου ο οποίος είναι προσωρινός έχει άποψη και λέει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα», ήταν τα πρώτα του λόγια στον «Arena FM».

Ερωτηθείς για το τι ακριβώς συνέβη, σχολίασε: «Ας βγουν κάποιοι άλλοι και ας το αναφέρουν. Πάντως είναι πολύ σοβαρό και εγώ εμπλέκομαι μόνο και μόνο για να μην βγουν προς τα έξω αυτά και να αγωνίζεται η ομάδα χωρίς άγχος».

Παράλληλα, ο Έλληνας επιχειρηματίες μίλησε για:

Την παραμονή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Εγώ είπα πως ο κ. Καλαϊτζίδης τελείωσε, ο Ερασιτέχνης λέει πως θα μείνει. Βγήκε ο Ερασιτέχνης και λέει πως είναι μάνατζερ. Αναφέρθηκαν στον ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν με πήραν τηλέφωνο για να μου μιλήσουν και μου λένε ποιον θα κρατήσω; Μήπως τα έχουν κάνει πλακάκια για άλλο συμφέρον; Γωνιακό μαγαζί είναι ο Άρης».

Τη συζήτησή του με τον Έλληνα τεχνικό: «Ήταν εντελώς διπλωματική. Μου είπε πως είμαστε συνεργάτες και του λέω πως εμένα δεν με ενδιαφέρει τι λες, τελείωσες. Πάντως έχω έτοιμο τον υπηρεσιακό προπονητή και τον έχω σταντ μπάι».

Το αν τον κάλεσαν από τον Ερασιτέχνη: «Πρώτον δεν με κάλεσε κανείς από τον Ερασιτέχνη και δεύτερον και να με καλέσουν δεν πρόκειται να πάω στους άνεργους. Ο άνεργος που μπήκε εκεί υπηρεσιακός και είναι τυχεροί που είμαι στην Αθήνα. Υπάρχουν μπερδέματα και προσπαθούμε να τα βάλουμε από κάτω για το καλό του Άρη. Αυτοί όμως που τα μπέρδεψαν, ας κάτσουν να τα ξεμπερδέψουν».

Το… μέλλον του στον Άρη: «Αν πουν ότι ο Καλαϊτζίδης μένει, εγώ αποχωρώ».

Την ισοπαλία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Η ομάδα που παίζαμε χθες είχε μπάτζετ 69 χιλιάδες ευρώ. Τρομοκρατία στον Άρη και ο νοών νοείτω».

Τα χρήματα που έχει βάλει στον Άρη: «Υπάρχει ένα υπόλοιπο και αυτές είναι οφειλές των προηγούμενων ετών και ο ένας ο λόγος που έμειναν είναι πως κάποια πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα οικονομικά και γι’ αυτό έμεινε το ποσό από την προηγούμενη διοίκηση. Το βιβλιαράκι υπάρχει και όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να το δει».

Το αν υπάρχει μέλλον και ηρεμία στην ομάδα: «Άλλο το μέλλον και άλλο η ηρεμία. Πάντα θα υπάρχουν οι κόντρες και ο Άρης δεν πεθαίνει ποτέ κανείς δεν θα τη γλυτώσει. Όποιος έκανε την βλακεία θα πληρώσει. Εγώ θα είμαι; Κάποιος άλλος θα είναι; Πάντως κανείς δεν την γλυτώνει».

Τα χρήματα της Nova και για το αν υπάρχει σχέδιο κατά του: «Υπάρχει ήδη. Είδαν τα χρήματα της Nova τα οποία είναι 200.000 ευρώ. Στο προσύμφωνο που πήρα υπήρχε όρος ότι αν φύγουν δεν θα ισχύει η συμφωνία και έλεγαν μην παραιτηθείς εσύ, ούτε και εσύ. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024