Επιστροφή στις Ειδήσεις

Αθλήματα

Απόψεις

Πολυμέσα

Εργαλεία

Mηχανοκίνητος Αθλητισμός

αθλητικα νεα φορμουλα 1
αθλητικα νεα wrc
αθλητικα νεα motogp
αθλητικα νεα Αλλοι αγώνες

Μία πιο ποιοτική διοργάνωση...

Αντικατάσταση του Champions League με νέα ανώτερη Λίγκα θέλει ο Πέρεθ

Αντικατάσταση του Champions League με νέα ανώτερη Λίγκα θέλει ο Πέρεθ
Ο Πέρεθ δεν είναι ευχαριστημένος από το Champions League   (Φωτογραφία:  Reuters )
Μαδρίτη
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ καθημερινά επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για το πρόσωπο του καλοκαιριού στον ποδοσφαιρικό χώρο είτε με τις μεταγραφές της Ρεάλ Μαδρίτης είτε με τις... δηλώσεις του.

Αυτή τη φορά δεν έφερε στους «μερένχες» κάποιον πρωτοκλασάτο άσο άλλα έκανε λόγο ουσιαστικά για... αντικατάσταση του Champions League από μία ανώτερη ποιοτικά διοργάνωση, μία νέα ευρωπαϊκή λίγκα.

«Θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε μία νέα Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα η οποία θα διασφαλίζει ότι οι καλύτεροι θα παίζουν πάντα με τους καλύτερους, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στο Champions League» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε λέγοντας:

«Αυτό βέβαια επιθυμούμε να γίνει χωρίς να εγκαταλείψουν οι ομάδες αυτές τα εθνικά πρωταθλήματά τους».

Σαφέστατα σε περίπτωση που τα λόγια του ισχυρού άνδρα της «Βασίλισσας» γίνουν πραγματικότητα τότε θα μιλάμε για μία ριζική ανατροπή του ποδοσφαιρικού σκηνικού στην Ευρώπη με τελείως διαφορετικά δεδομένα.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν επιχείρησε να αναλωθεί σε μία βαθύτερη ανάλυση αλλά είναι απορίας άξιο ποια θα είναι η κατάληξη μικρού βεληνεκούς ομάδων που έχουν αναδειχτεί πρωταθλήτριες σε λιγότερο λαμπερά πρωταθλήματα όπως για παράδειγμα το ελληνικό.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από www.sport.gr