Επιστροφή στις Ειδήσεις

Αθλήματα

Απόψεις

Πολυμέσα

Εργαλεία

Mηχανοκίνητος Αθλητισμός

αθλητικα νεα φορμουλα 1
αθλητικα νεα wrc
αθλητικα νεα motogp
αθλητικα νεα Αλλοι αγώνες

Κλείνει μετά από 50 χρόνια

Φίλοι της Ατλέτικο θα πάρουν τα καθίσματα του Calderon... σπίτι

Φίλοι της Ατλέτικο θα πάρουν τα καθίσματα του Calderon... σπίτι
  (Φωτογραφία:  Reuters )
Aθήνα
Το βράδι της Κυριακής η Ατλέτικο Μαδρίτης δίνει το τελευταίο της παιχνίδι στο Vicente Calderon. Μετά, το Σάββατο 27 Μαίου είναι ο τελικός στο Copa del Rey, ανάμεσα στην Αλαβές και την Μπαρτσελόνα, ενώ την επόμενη ημέρα είναι προγραμματισμένο ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι με τις παλιές δόξες της Ατλέτικο, καθώς και συναυλίες και παραστάσεις μέχριτο τέλος του έτους.

Εν τω μεταξύ, η Ατλέτικο θα έχει ήδη μεταφερθεί στο Wanda Metropolitano, στα προάστια, με τα διαρκείας να έχουν φτάσει ήδη τις 50.000.

Το Vicente Calderon κλείνει μετά από περισσότερα από 50 χρόνια. Εγκαινιάστηκε το 1966, η αυλαία θα πέσει στο τέλος του 2017. Ετσι η Ατλέτικο Μαδρίτης αποφάσισε ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που θα το ζητήσουν, θα μπορούν να πάρουν δωρεάν το δικό τους κάθισμα στο σπίτι.

Ετσι κι αλλιώς υπάρχουν άνθρωποι που σε αυτά τα πλαστικά καθίσματα κάθονταν για χρόνια και χρόνια. Μια ζωή για ορισμένους. Όπως έγινε γνωστό τα καθίσματα που θα μείνουν αζήτητα θα διατίθενται προς πώληση εντός του τρέχοντος έτους, μεταξύ των μελών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ